HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Αειφορία στην εκπαίδευση – Θεωρία και εργαστήρια

Η Αειφορία στην εκπαίδευση – Θεωρία και εργαστήρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΠΕ Σφακιωτών, πραγματοποιώντας δράσεις του φυσικού του αντικειμένου που υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία στις 13 Περιφέρειες», το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους), οργανώνει σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, τριήμερο εισαγωγικό σεμινάριο με τίτλο:

« Η Αειφορία στην εκπαίδευση – Θεωρία και εργαστήρια»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Σφακιωτών και στα πεδία δραστηριοτήτων του (Λαογραφικό Μουσείο Καβάλου, Λιμνοθάλασσα Λευκάδας, Οικισμός Σπανοχωρίου κ.τ.λ.) στις 15, 16 & 17 Ιανουαρίου 2016.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη φιλοσοφία, τη διαδικασία, τις τεχνικές και τις μεθόδους υλοποίησης προγραμμάτων της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της εκπαίδευσης για την αειφορία καθώς και η ανταλλαγή εμπειριών από την υλοποίηση προγραμμάτων στο πλαίσιο των σχολικών δραστηριοτήτων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της εμβέλειας του ΚΠΕ Σφακιωτών που δεν έχουν επιμορφωθεί στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Λαζαράτα 12/1/2016

Η Π.Ο. του ΚΠΕ Σφακιωτών

Προηγουμενο αρθρο
Kοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Γυμναστικού Συλλόγου
Επομενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση για την πράξη εφαρμογής του σχεδίου Νυδριού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.