HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Αναστασία Τσέρου στην Νίκη Λευκάδας

Η Αναστασία Τσέρου στην Νίκη Λευκάδας

ο Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ανακοινώνει ότι η αθλήτρια Αναστασία Τσέρου (22χρ. – 1.68) θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Σωματείου μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη Πετρούπολης και είναι γέννημα-θρέμμα της ιστορικής ομάδας του Δ.Α.Σ Άνω Λιοσίων (Εύνικου). Η κύρια αγωνιστική της παρουσία ήταν στην Α2, όμως έχει αγωνιστεί με τις προηγούμενες ομάδες της και στην Α1 , τη σεζόν 2015-16 με τον Άρη και 2012-13 με τον Εύνικο. Τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι η ταχύτητα και η εξαιρετική της αμυντική ικανότητα.

Η 22χρονη γκάρντ δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr: «Είναι μεγάλη μου χαρά που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στην ομάδα της Νίκης Λευκάδας. Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον Coach για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ ξανά στην Α1, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία και ξέροντας τι προσπάθεια να κάνω ώστε να προσφέρω το καλύτερο δυνατό στην νέα μου ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και επιθυμία μου θα ήταν ο κόσμος να βοηθήσει και φέτος την ομάδα στην προσπάθεια που καταβάλει»

Φωτό: Η Αναστασία Τσέρου αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Νίκης Λευκάδας Μάριο Περδικάρη

Προηγουμενο αρθρο
Με χορούς γιόρτασαν στο Νυδρί την Ένωση των Επτανήσων
Επομενο αρθρο
Τελικά, όλα γίνονται για μια καρέκλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.