HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΗ βραβευμένη φωτογραφία της Φρόσως Χαλικιοπούλου στην εκθεση Philoxenia & Travel

Η βραβευμένη φωτογραφία της Φρόσως Χαλικιοπούλου στην εκθεση Philoxenia & Travel

Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε είναι η συμμέτοχη της Φρόσως Χαλικιοπούλου στην έκθεση «Philoxenia & Travel», η οποία θα παρουσιαστεί στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, και συγκεκριμένα στο διάστημα από τις 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ HELEXPO) στην αερογέφυρα των περιπτέρων 13 – 15. Κατόπιν, εντός του 2023 θα παρουσιαστεί στην Αθήνα.

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε ομάδα Greek Instagremers Events  σε συνεργασία με την ΔΕΘ HELEXPO & την 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia. Δήλωσαν συμμετοχή 230 φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα, αποστέλλοντας πάνω από 2100  φωτογραφίες. Επιλέχθηκαν οι 86 φωτογραφίες.

Συγχαρητήρια στη Φρόσω μας.

Προηγουμενο αρθρο
Προσωρινή διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 10/11 στον Επίσκοπο
Επομενο αρθρο
Κορωνοϊός: Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα (31/10 – 06/11)

1 Σχόλιο

  1. Μάχη
    9 Νοεμβρίου 2022 at 17:36 — Απάντηση

    “Λένε ότι όποιος ξεδιψάσει από τις πηγές
    που κατοικούν οι νύμφες δεν τον αγγίζει ποτέ ξανά η λύπη. Λένε ακόμα ότι όποιος μάθει το μυστικό από τις καλές κυράδες, γίνεται πάλι παιδί και ότι όποιος κλέψει τα ξόρκια από τις νεράιδες γίνεται αιώνια σοφός!”
    Αυτά σου εύχομαι από καρδιάς
    Μπράβο!!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.