HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ γιορτή του Πολιτιστικού συλλόγου «Αντελικός» Σύβρου

Η γιορτή του Πολιτιστικού συλλόγου «Αντελικός» Σύβρου

Η γιορτή του Πολιτιστικού συλλόγου «Αντελικός» Σύβρου για τα 15 χρόνια λειτουργίας του, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου στην πλατεία του Σύβρου, με χορούς και μουσικές από παραδοσιακή ορχήστρα από τα Γιάννενα. Την παρουσίαση έκανε ο Νίκος Βερύκιος. Όπως αναφέρει ο σύλλογος:

Ο σύλλογος μας συμπλήρωσε 15 χρόνια από την ίδρυση του και εις τιμήν της επετείου αυτής διοργανώσαμε αυτή την υπέροχη παράσταση, την πρώτη για εμάς παράσταση. Να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο μας Γεράσιμο Λογοθέτη που με υπομονή και πολλή προσωπική  δουλειά διοργάνωσε αυτή την παράσταση. Να ευχαριστήσουμε το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδος Αγερμός που μας τίμησαν με την παρουσία τους παίρνοντας μέρος στην παράσταση μας.  Αρωγός στην εκδήλωση αυτή στάθηκε και ο Δήμος Λευκάδος ως  συνδιοργανωτής  μας και ευχαριστούμε πολύ. Να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Μπελεγρίνο για το στήσιμο του παταριού, τον Μίλτο Σαββίνο για τον φωτισμό αλλά και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν και παρευρέθηκαν χθες μαζί μας.

Προηγουμενο αρθρο
Πανηγύρι της Αγίας Τριάδας στο Καλλιγώνι
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα εορτασμού Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.