HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Δόξα Λευκάδας ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Eli Carter

Η Δόξα Λευκάδας ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Eli Carter

Μπορεί να αποχώρησε από τον Προμηθέα Πατρών, ωστόσο εν τέλει ο Ιλάι Κάρτερ θα παίξει τελικά στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με τη Δόξα κι έτσι θα ενισχύσει την ομάδα της Λευκάδας στην προσπάθειά της για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Κάρτερ ξεκίνησε την καριέρα του στο Κολέγιο Ράτζερς και ακολούθως πέρασε ακόμα από τα Κολέγια του Φλόριντα και του Μπόστον Κόλετζ, έχοντας την περσινή σεζόν 16 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο.

Οι αριθμοί του αυτοί ωστόσο δεν έφταναν για να γίνει ντραφτ, με τον Κάρτερ να ψάχνει έκτοτε την τύχη του στην Ευρώπη, καταλήγοντας πλέον στη Δόξα Λευκάδας, η οποία με την απόκτησή του έκλεισε τις θέσεις των ξένων της.

Η ανακοίνωση της Δόξας

Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Eli Carter. Ο 25χρονος, ύψους 1.88μ γκαρντ, είναι απόφοιτος του Boston College και την τελευταία του χρονιά είχε 16 πόντους μ.ο., 4 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ.

Προηγουμενο αρθρο
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ενοικιαζομένων Δωματίων διοργανώνει Συνέδριο-Τουριστική έκθεση στην Αθήνα
Επομενο αρθρο
Συμμετοχή της ΠΙΝ στην έκθεση WTM του Λονδίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.