HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ εκδήλωση για το Κάστρο της Αγίας Μαύρας

Η εκδήλωση για το Κάστρο της Αγίας Μαύρας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου, η εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος εκπ/κών Π.Ε. Λευκάδας με θέμα: Το κάστρο της Αγίας Μαύρας.

Τόσο το θέμα, όσο και η εκδήλωση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και συγχαίρουμε το σύλλογο για την πρωτοβουλία του.

Για το κάστρο της Αγίας Μαύρας μίλησε η ιστορικός και ερευνήτρια κ. Χριστίνα Παπακώστα. Η κ. Παπακώστα εκτός από την μοναδική σε ποιότητα και ποσότητα εργασία που προσφέρει στο Ιστορικό Αρχείο της Λευκάδας, έχει συγκεντρώσει και μας παρουσίασε μια πλήρη αναφορά για το Κάστρο και την ιστορία του. (θα επανέλθουμε για την ομιλία της κ. Παπακώστα).

Για το κάστρο μίλησε ακόμα ο Μάρκος Σφέτσας, ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ «το Κάστρο της Αγίας Μαύρας από το 1300 μ.Χ. έως και σήμερα». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του Μάρκου Σφέτσα. [δες εδώ]

Προηγουμενο αρθρο
Βίντεο με φάσεις και γκολ από τον αγώνα Τηλυκράτη - Θεσπρωτικού
Επομενο αρθρο
Αγιοφύλλι μια από τις ομορφότερες παραλίες της Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. kωστας
    11 Απριλίου 2016 at 01:18 — Απάντηση

    ωραια εκδηλωση αλλα με μικρη συμμετοχη μηπως λογο της παραλληλης εκδηλωσης του μουσικου σχολειου μηπως θα ηταν καλυτερα θα ηταν ολες οι εκδηλωσεις να μην γινοντε τις ιδιες ωρες

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.