HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ εξουσία ΣΥΡΙΖΑ – Γαλιατσάτου υποβαθμίζει τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η εξουσία ΣΥΡΙΖΑ – Γαλιατσάτου υποβαθμίζει τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ:
Υποβαθμίζει τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου- Ρίχνει μελάνι όπως οι σουπιές !
Τρίτη 24-11-2015

Ο Πρόεδρος του ΠΣΙΝ κ. Μωραίτης είχε προανακοινώσει ότι η συνεδρίαση του Νοέμβρη (με τον Προυπολογισμό στην ημερήσια διάταξη), θα διεξαγόνταν το Σαββατοκύριακο 27 κ 28 Νοέμβρη 2015 στη Λευκάδα.
Σύμφωνες και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Αιφνιδιαστικά, χωρίς καμμία προσυνενόηση με τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, προφανώς κατόπιν παρέμβασης του κ. Γαλιατσάτου, ο Πρόεδρος έστειλε προσκλήσεις για «συνεδρίαση» με τηλεδιάσκεψη …για ημέρα καθημερινή, εργάσιμη, και μάλιστα από τις 10.30 το πρωί, για σήμερα. Χωρίς τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη. Και μάλιστα για το κορυφαίο θέμα κάθε χρονιάς, που είναι ο Προυπολογισμός !
Ενώ ακόμα και στους Δήμους η ημερομηνία συνεδρίασης και ο χρόνος που πρέπει να προηγείται από τη διανομή του στους Συμβούλους μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης είναι αποτέλεσμα συμφωνίας των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Η εξουσία ΣΥΡΙΖΑ-Γαλιατσάτου παραβιάζει συστηματικά τους δημοκρατικούς κανόνες.
Σκοπός της να μην μπορούν να παραστούν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι επαγγελματίες-εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι ή συνταξιούχοι απλά απουσιάζουν από τη δουλειά τους (ενώ πληρώνονται).

Τη «συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη» από μία εξαίρεση του κανόνα τη μετατρέπει σε κανόνα:
Για να μην μπορούν να συνεννοούνται οι παρατάξεις,

Για να είναι δύσκολη η παρακολούθηση με κακό ήχο των ομιλητών μέσα από κουτάκια,
Για να μην μπορεί να μεταδοθεί η συνεδρίαση ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά, και να μην μαθαίνει ο λαός της Επτανήσου πως τον μεταχειρίζονται!

Για να μην μπορούν να προσέρχονται φορείς και πολίτες να παρακολουθήσουν, (είναι άκρως κουραστική η διαδικασία μέσα από τα κακόηχα κουτάκια).

Ακόμα και από τη συζήτηση του Προυπολογισμού απόντες παντελώς οι δημοσιογράφοι και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Κοινωνικής Δικτύωσης, διότι προφανώς οι τηλεδιασκέψεις δεν είναι συνεδριάσεις και τους προκαλούν ύπνο !

Για να προκαλεί συσκότιση και αποποίηση ευθυνών η εξουσία ΣΥΡΙΖΑ-Γαλιατσάτου, αλλά και για να ικανοποιεί τις «πολιτικές» αυταρέσκειες της Λαικής Ενότητας έφερε και ένα ψήφισμα κατά της κυβέρνησης. Όπως οι σουπιές που ρίχνουν μελάνι για να εξαφανίζουν τη παρουσία τους και να κρύβονται !

Ψηφίσαμε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ !

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος
Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ

Προηγουμενο αρθρο
Προσφορές στους σεισμόπληκτους κατοίκους της Λευκάδας από τον ΟΤΕ
Επομενο αρθρο
Πέθανε ο άνθρωπος που δημιούργησε τη σοκολατοποιία ΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.