HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ επετειακή γιορτή του Τηλυκράτη για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του

Η επετειακή γιορτή του Τηλυκράτη για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του

Στην αίθουσα Πάνθεον την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή που οργάνωσε ο Τηλυκράτης για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του. Σε συνέχεια της έκθεσης με πλούσιο αρχειακό υλικό από ενθυμήματα και φωτογραφίες που παρουσιάστηκε στην αίθουσα τέχνης «Θεόδωρος Στάμος», η εκδήλωση στον Πάνθεον, εντάσσεται σε μια σειρά εκδηλώσεων που οργανώνει το σωματείο για την συμπλήρωση φέτος 90 χρόνων από την ίδρυσή του (1927 -2017).

Λαμπερά και φωτεινά ήταν όλα στην αίθουσα «Πάνθεον», όπως εξάλλου αρμόζει σ’ ένα ιστορικό σωματείο, η πορεία του οποίου είναι ταυτισμένη με την ιστορία του νησιού. Όχι μόνο σημαντικοί αθλητές, αλλά και σπουδαίοι άνθρωποι από κάθε τομέα της κοινωνικής και πνευματικής ζωής πλαισίωσαν το σωματείο στην πολύχρονη ιστορία του. Η ίδρυση του το 1927 είχε χαρακτηριστεί από τον τύπο της εποχής ένα σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός φίλος του Τηλυκράτη Βαγγέλης Αβραάμ Κουκούλογλου. Εκ μέρους του σωματείου μίλησαν ο Τάσος Κορφιάτης, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κατωπόδης και ο πρόεδρος Τριαντάφυλλος Βλάχος. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο βουλευτής, ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας και εκ μέρους του Μητροπολίτη, ο πατέρας Γεράσιμος Ζαμπέλης.

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από αθλητές, φίλους, μέλη και χορηγούς του σωματείου βραβεύτηκαν παλαιότεροι πρόεδροι καθώς και χορηγοί. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμα διασκέδαση με ζωντανή μουσική.

Προηγουμενο αρθρο
Όταν η πρωινή ομίχλη στη Λευκάδα γίνεται αφορμή για καλλιτεχνικές δημιουργίες
Επομενο αρθρο
Φιόρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.