HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ Κορίνα Πολίτη στην Εθνική Γυναικών με στόχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου

Η Κορίνα Πολίτη στην Εθνική Γυναικών με στόχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου

Η Λευκαδίτισσα πρωταθλήτρια στα 100 και 200μ. Κορίνα Πολίτη βρεθηκε τις προηγούμενες 10 μέρες στην Κρήτη με την Εθνική ομάδα Γυναικών για προετοιμασία στη σκυταλοδρομία 4Χ100.

Όπως διαβάζουμε στον τύπο:

«Στο Ηράκλειο της Κρήτης συνεχίζεται η προετοιμασία των ομάδων σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. Ανδρών- Γυναικών.

Τα μέλη των εθνικών ομάδων υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων προπονητών Περικλή Χατζηαναστασιάδη και Χρύσανθο Καρούζο, έχουν την ευκαιρία να κάνουν κοινή προπόνηση, που τους δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουν στις αλλαγές. Στην ουσία οι δύο ομάδες βάζουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν, θέτοντας σε νέα δεδομένα την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας τη συμμετοχή και μια καλή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, καθώς όλοι έχουν αντιληφθεί πως μια πιθανή καλή παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση, θα έρθει – μόνο – μέσα από την κοινή δουλειά.

Στο πρώτο προπονητικό καμπ της σεζόν μετέχουν οι αθλήτριες Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Γρηγορία Κεραμιδά, Κορίνα Πολίτη και οι αθλητές Λυκούργος Τσάκωνας, Κώστας Δουβαλίδης, Παναγιώτης Τριβυζάς, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Μάκης Στεργιούλης και Κώστας Ζήκος…»

Η χρυσή πρωταθλήτρια της Λευκάδας μας έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις και συγκινήσεις στην μέχρι σήμερα πορεία της. Κρύβει μεγάλη δύναμη μέσα της. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Συγχαρητήρια Κορίνα. Πιστεύουμε σε σένα.

Προηγουμενο αρθρο
Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ήταν μια φαρσοκωμωδία...
Επομενο αρθρο
Αποτελέσματα - βαθμολογία της Α ΕΠΣ Π-Λ (13η αγωνιστική)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.