HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ Λευκάδα στα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την Telegraph

Η Λευκάδα στα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την Telegraph

«Τα καλύτερα ελληνικά νησιά, αν ψάχνετε για αμμώδεις παραλίες, νησιά με παρθένα ζωή ή ιστορία και πολιτισμό» αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Telegraph παρουσιάζοντας μια εκτενή λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά και τον λόγο για τον οποίο είναι το καθένα. Μια πραγματική διαφήμιση για τη χώρα μας με τις κρυστάλλινες παραλίες και τα γεμάτα ιστορία νησιά της.

Δείτε τη λίστα και πώς το εξηγεί η εφημερίδα…

1. Ζάκυνθος

1Νησί με τις καλύτερες παραλίες αναφέρει η Telegraph και κάνει λόγο για αμμώδεις ακρογιαλιές και κρυστάλλινα νερά.

2. Κέρκυρα

2Καλύτερο νησί για οικογένειες σύμφωνα με το δημοσίευμα που προτείνει σε όσες οικογένειες θέλουν περάσουν όμορφες διακοπές να κλείσουν εκεί τη διαμονή τους.

3. Δήλος

3Καλύτερο νησί για ιστορία και πολιτισμό το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά από τα πιο γνωστά μνημεία από την ελληνιστική εποχή και από την κλασσική Ελλάδα.

4. Μύκονος

4Κάντε κράτηση για τα ξενοδοχεία της γράφει η εφημερίδα που αναφέρει ότι είναι το νησί με τα πιο προσεγμένα και πολυτελή καταλύματα.

5. Κρήτη

5Καλύτερο νησί για φαγητό αναφέρεται η Κρήτη η οποία αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας.

6. Κεφαλονιά

6Καλύτερο νησί για να απολαύσει κανείς καλό κρασί είναι η Κεφαλονιά σύμφωνα με το δημοσίευμα.

7. Κουφονήσια

7Ιδανικά νησιά για ηρεμία και γαλήνη είναι τα Κουφονήσια αναφέρει η Telegraph και συστήνει σε όσους την αναζητούν να κάνουν κράτηση εκεί.

8. Ύδρα

8Το καλύτερο νησί της Ελλάδας για όσους αγαπούν την οικολογία είναι η Ύδρα σύμφωνα με το δημοσίευμα και αναφέρεται στον περιορισμό της χρήσης μηχανοκίνητων οχημάτων.

9. Άνδρος

9Στους λάτρεις της πεζοπορίας αναφέρεται η επιλογή της Άνδρου ως το καταλληλότερο νησί για όσους αγαπούν αυτή τη δραστηριότητα.

10. Σύμη

10Αν είστε ζευγάρι επιλέξτε να κάνετε διακοπές στην όμορφη Σύμη συμβουλεύει η βρετανική εφημερίδα που το χαρακτηρίζει ως το ιδανικό νησί παρά τον μεγάλο ανταγωνιστή, τη Σαντορίνη.

11. Σκύρος

11Για τους εναλλακτικούς τύπους διακοπές στην Σκύρο προτείνει και αναφέρεται στο νησί των Σποράδων για ολιστικές διακοπές.

12. Κάρπαθος

12Το νησί για να γνωρίσει κανείς την παραδοσιακή ζωή είναι η Κάρπαθος που κερδίζει με μικρή διαφορά τη Ρόδο και την Κρήτη.

13. Σκόπελος

13Αν κάποιος δεν θέλει να μείνει σε ξενοδοχείο στις διακοπές του αλλά σε παραδοσιακό πολυτελή ξενώνα στη Σκόπελο θα βρει αυτό που θέλει αναφέρει το δημοσίευμα.

14. Σαντορίνη

14Νησί με την καλύτερη θέα με μεγάλη διαφορά είναι η Σαντορίνη για τον συντάκτη του άρθρου της βρετανικής εφημερίδας την οποία βέβαια συγκρίνει με αυτήν του Καστελλόριζου.

15. Νίσυρος

15Είστε θαυμαστής του Bond; Πηγαίνετε στη Νίσυρο λέει το δημοσίευμα καθώς το εντυπωσιακό ηφαίστειό της εμφανίστηκε στο Moonraker.

16. Λέσβος

16Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, η Λέσβος είναι ένας ιδανικός προορισμός για τα ομοφυλόφυλα ζευγάρια καθώς το προτιμούν σε σχέση με άλλα νησιά. Κάνει λόγο επίσης για όμορφες παραλίες και καλά εστιατόρια.

17. Ρόδος

17Νυχερινή ζωή και Ρόδος πάνε μαζί και γι’ αυτό το νησί αναφέρεται ως το καλύτερο για όσους θέλουν να τη ζήσουν. Άλλα προτεινόμενα είναι η Κως, η Κέρκυρα και η Μύκονος.

18. Λευκάδα

18Το νησί με τις μαγευτικές παραλίες προτείνεται σε όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα η Βασιλική και το Νυδρί.

19. Πάτμος

19Ο ιδανικός προορισμός για θρησκευτικό τουρισμό η Πάτμος αναφέρεται ως το καλύτερο νησί για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν θρησκευτική ιστορία.

Προηγουμενο αρθρο
Νέος σεισμός 3,5 έγινε αισθητός στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Καφεδάκι με… λουκούμι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.