HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ νέα Δημοτική Αρχή δεν αναφέρεται στα λάθη της προηγούμενης λες και επικρατεί μια ομερτά

Η νέα Δημοτική Αρχή δεν αναφέρεται στα λάθη της προηγούμενης λες και επικρατεί μια ομερτά

Κριτική στις πρώτες μέρες του Κων/νου Δραακονταειδή άσκησε μέσα από τον Prisma 95,1 και το απογευματινό μαγκαζίνο ο Γιώργος Γαβρίλης από το www.meganisinews.gr λέγοντας ότι επικοινωνιακά δεν ξεκίνησε καλά .

Χρησιμοποίησε μάλιστα το παράδειγμα της ΔΕΠΟΚΑΛ και το ατυχές περιστατικό με την απόλυση από την τέως πρόεδρο κ. Σκιαδά, που άθελα του έφερε στο προσκήνιο την νέα δημοτική αρχή με αρνητικά σχόλια ως προς τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης.

«Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι η νέα δημοτική αρχή, είχε κάνει σημαία της την υπεράσπιση των εργαζομένων δεν είχε και την καλύτερη αντιμετώπιση, θα περίμενα από τον κ. Δρακονταειδή να αποκαταστήσει έστω και επικοινωνιακά την εργαζόμενη, καθώς είναι πρωτόγνωρο να απολύεις ένα εργαζόμενο την τελευταία μέρα της θητείας σου.», ανέφερε.

Ο Γιώργος Γαβρίλης είπε ότι η δημοτική αρχή είναι έμπειρη, έχει ψηθεί στην αντιπολίτευση και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης από την κοινωνία της Λευκάδας, ενώ καταλόγισε στα αρνητικά και το θέμα εκλογής των μελών στο Πνευματικό Κέντρο, καθώς είχε αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία που πρότεινε και τους επτά πολίτες, καθώς και αιφνιδίασε και με πρόταση του κυρίου Γαζή για το Πνευματικό Κέντρο.

Θα μπορούσε να τον ψηφίσει από την στιγμή που θα τον πρότεινε η παράταξη στην οποία ανήκει, και θα έπρεπε να γίνει μια προ-συνεννόηση με την παράταξη του.

Ο Γιώργος Γαβρίλης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επιστολή του Αντιδημάρχου Μάρκου Νικητάκη που ζητάει από τους καταστηματάρχες να εφαρμόσουν το νομικό πλαίσιο και να μην αυθαιρετούν κάτω από την επιβολή προστίμου, λέγοντας ότι θα πρέπει να πει και ποιοι ήταν υπεύθυνοι για την αυθαιρεσία των περασμένων ετών.

Από την ώρα που ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή καθόλου δεν αναφέρεται στο τι συνέβαινε πριν λες και επικρατεί μια ομερτά.

Προηγουμενο αρθρο
Ο «αποκεφαλισμός» του Δ. Σολωμού
Επομενο αρθρο
«Γιατροί Χωρίς Κόμματα»: Ανακοίνωση-Κάλεσμα

1 Σχόλιο

  1. παϊσιος
    11 Οκτωβρίου 2014 at 08:17 — Απάντηση

    Θεωρώ ότι δεν έχει και πολύ σημασία να αρχίσουν οι δημόσιες καταγγελίες με ονοματολογία για το τι σνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά το σπουδαιότερο είναι να κάνουν γνωστό τι θα ισχύσει απο δώ και πέρα. Άλλωστε τα πεπραγμένα των προηγουμένων τα αξιολόγησαν οι Λευκαδίτες στις εκλογές και ψήφισαν ανάλογα. Οι συντοπίτες μας θέλουν πρώτα και κύρια να εκλείψουν τα προβλήμματα που τους ταλάνιζαν και που τους έκαναν να αλλάξουν την δημοτική αρχή, και δευτερευόντως καταγγελίες (σαν να μην πέρασε η προεκλογική περίοδος) για τα στραβά των προηγουμένων. Αναφορικά με την εργαζόμενη συμφωνώ απόλυτα στην αποκατάστασή της. Ξέρετε, καμμιά φορά είναι στον χαρακτήρα του ανδρός, δρυός πεσούσης να μην ξυλεύεται. Οψόμεθα ες Φιλίππους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.