HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Νέα Χορωδία Λευκάδας τίμησε τον Αρχιμανδρίτη Νικηφόρο Ασπρογέρακα

Η Νέα Χορωδία Λευκάδας τίμησε τον Αρχιμανδρίτη Νικηφόρο Ασπρογέρακα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Νέας Χορωδίας Λευκάδας επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Φανερωμένης προκειμένου να τιμήσει τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη και Καθηγούμενο της Μονής Νικηφόρο Ασπρογέρακα για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στον Όμιλό μας.
Για πολλά χρόνια υπήρξε μέλος του χορωδιακού τμήματος και συμμετείχε ενεργά στις πολιτιστικές δραστηριότητες της Νέας Χορωδίας. Αλλά και μετέπειτα, όχι ως χορωδός αλλά ως απλό μέλος, συνεχίζει να παρακολουθεί από κοντά, να ενδιαφέρεται και να ενισχύει με όλες του τις δυνάμεις τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Ομίλου μας.
Σε μια σεμνή τελετή, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Άγγελος Παπαδόπουλος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη, ως μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης της αέναης προσφοράς του στη Νέα Χορωδία.
Στη συνέχεια ανταλλάξαμε απόψεις για πολιτιστικά θέματα που αφορούν τη Λευκάδα και ξαναγύρισαν στη μνήμη μας όμορφες εικόνες και πρόσωπα από το παρελθόν.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Καθηγούμενο της Ι.Μ. Φανερωμένης για την ζεστή φιλοξενία του και να του ευχηθούμε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα την πολύπλευρη δράση του.

Το Δ.Σ.

Απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Πρόεδρο της Νέας Χορωδίας

Τιμητική πλακέτα

Προηγουμενο αρθρο
Ο Ηπειρώτης επιχειρηματίας Νίκος Λούλης αναλαμβάνει την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας
Επομενο αρθρο
«Σόιμπλε, γατάκι, έχουμε Βαρουφάκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.