HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ Νέα Χορωδία συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία της αδελφοποιημένης πόλης Leucate

Η Νέα Χορωδία συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία της αδελφοποιημένης πόλης Leucate

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
1964
Λευκάδα 11-10-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία της αδελφοποιημένης με τη Λευκάδα Γαλλικής πόλης Leucate, επισκέφθηκε για λίγες ημέρες το νησί μας. Κύριος σκοπός της επίσκεψής τους ήταν η συμμετοχή Γάλλων αθλητών στον αγώνα Lefkas Trail Run, που διεξήχθη στις 9-10-2016 στο δάσος των Σκάρων στην Νικιάνα.

Η Νέα Χορωδία Λευκάδας, από το έτος 2014 που συμμετείχε με το χορωδιακό τμήμα της στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν διοργανωθεί από το Δήμο της Leucate σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τα μέλη της τοπικής τους χορωδίας όσο και με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής της Leucate.

dsc05870

dsc05877

Η τελευταία επίσκεψή τους στη Λευκάδα πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2015, όπου εδραιώθηκαν περαιτέρω οι διαπροσωπικές σχέσεις και αναπτύχθηκαν ισχυροί δεσμοί φιλίας μεταξύ μας.

Έτσι και φέτος, με το άκουσμα της επερχόμενης άφιξής τους στη Λευκάδα, κανονίστηκε συνάντηση για το Σάββατο 8-10-2016, σε ταβέρνα της πόλης.

dsc05893

dsc05889

Τα συναισθήματα αγάπης και αμοιβαίας εκτίμησης πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα και γρήγορα τις κουβέντες διαδέχτηκαν τα τραγούδια, οι μελωδίες και οι χοροί, υπό τους ήχους των κιθάρων του Πάνου και της Λίζας, του ακορντεόν της Μαρίας και της τρομπέτας του μαέστρου της χορωδίας της Leucate.

Η βραδιά έκλεισε με εκατέρωθεν υποσχέσεις για σύντομο αντάμωμα.

dsc05903

dsc05900

Πρόκειται για εξαιρετικούς και φιλόξενους ανθρώπους που αγαπούν την Λευκάδα όσο και την δική τους πατρίδα.

Η Νέα Χορωδία θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις που αποσκοπούν σε διεθνείς πολιτιστικές ανταλλαγές και στη σύσφιξη των σχέσεων με λαούς διαφορετικών κρατών και πολιτισμών.

Το Δ.Σ.

dsc05911

dsc05919

dsc05925

Προηγουμενο αρθρο
Τηλυκράτης - Διαγόρας
Επομενο αρθρο
Απάντηση σε άτιτλο σχόλιο - Του Νίκου Βαγενά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.