HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΝΟ.ΔΕ. Λευκάδας για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η ΝΟ.ΔΕ. Λευκάδας για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΝΟ.ΔΕ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ 9, T.K: 31100
ΤΗΛ. 26450 23522, FAX 26450 23666
E-MAIL: node.lefkada@gmail.com

Λευκάδα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας ευχαριστεί την τοπική κοινωνία, τα κομματικά στελέχη, τους εκλογικούς αντιπροσώπους, την ΟΝΝΕΔ Λευκάδας και όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η σημαντική αύξηση του ποσοστού της παράταξης μας στην Λευκάδα πέτυχε να αναδείξει Νεοδημοκράτη Βουλευτή που θα την εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Το αποτέλεσμα αυτό μας δημιουργεί μεγαλύτερες ευθύνες και για αυτό θα αγωνιστούμε ακόμη περισσότερο προκειμένου να μην χαθούν οι τεράστιες θυσίες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και να μην κιντυνεύσει για ακόμη μια φορά η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας εξαιτίας της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ που οδηγεί την χώρα σε νέες Εθνικές περιπέτειες και αστάθεια.

Κοιτώντας μπροστά είναι βαθιά η πεποίθηση μας ότι στην πολιτική πρέπει να προχωρούμε χωρίς προκαταλήψεις, ιδεολογικές αγκυλώσεις και αποκλεισμούς, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Λευκάδας.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει η παράταξη της ευθύνης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.ΔΕ.
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Λευκαδίτισσες
Επομενο αρθρο
Ευρωπαϊκή Μέρα Γλωσσών στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.