HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ πανέμορφη θαλαμηγός Ocean Sapphire στα νερά της Λευκάδας

Η πανέμορφη θαλαμηγός Ocean Sapphire στα νερά της Λευκάδας

Βρίσκονταν από χτες (18/8) όπως διαβάσαμε στην Πρεβεζα. Φημολογείται ότι μεταξύ των επιβατών της βρίσκεται τη γνωστή ηθοποιός του Χόλυγουντ Πενέλοπε Κρουζ με την παρέα της. Σήμερα το πρωί φίλος την φωτογράφισε λίγο μετά την πλωτή γέφυρα της Λευκάδας.

Το Luxury Charter Superyacht Ocean Sapphire είναι μια πολυτελέστατη θαλαμηγός η οποία ενοικιάζεται για κρουαζιέρες. Στην ίδια οικογένεια ανήκουν και τα, Ocean Emerald και Ocena Pearl της Ιταλικής εταιρείας Cantieri Navali.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μήκος 41 μέτρα και κατασκευάστηκε το 2010 από την Rodriquez Yachts ενώ η Foster & Partners είναι υπεύθυνοι για την εξωτερική της εμφάνιση. Ολόκληρη η θαλαμηγός εξωτερικά είναι μια υπερκατασκευή από αλουμινένιο περίβλημα.

Μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα σε 5 καμπίνες ενώ διαθέτει και μια σουίτα καθώς και γυμναστήριο. Το πλήρωμα της είναι επταμελές.

Η Ocean Sapphire έχει κατασκευασθεί σύμφωνα με τα πρότυπα MCA και RINA. Η ταχύτητα πλεύσης είναι στους 12 κόμβους ενώ η μέγιστη μπορεί να φτάσει και τους 16 και διαθέτει δεξαμενές καυσίμων 26000 λίτρων.

Τέλος εάν σας ενδιαφέρει μια κρουαζιέρα ή διακοπές με το σκάφος αυτό, το κόστος ενοικίασης, σύμφωνα με τις τιμές στο διαδίκτυο κυμαίνεται από 100.000 έως 130.000 ευρώ την εβδομάδα!!!

Οι πληροφορίες για το πλοίο αντλήθηκαν από το: www.pamepreveza.gr

101

100

Προηγουμενο αρθρο
Παρουσίαση παραδοσιακών χορών στο Νυδρί
Επομενο αρθρο
Ιερά Πανήγυρις Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.