HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ πανδημία δεν κάνει διακρίσεις – «Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη»

Η πανδημία δεν κάνει διακρίσεις – «Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη»

Δημοσιεύσαμε πριν από λίγο την είδηση για τον θάνατο του 39χρονου DJ, Δημήτρη Μπέλλου ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο 39χρονος ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες. Η μικρή είχε γεννηθεί πριν 40 μέρες.

Το νεαρό της ηλικίας ήταν το κίνητρο της δημοσίευσης. Μέχρι που διαπιστώσαμε ότι ο Δημήτρης είχε φίλους στη Λευκάδα την οποία είχε επισκεφτεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια.

Πρώτα είδαμε την δημοσίευση του Στάθη Κατωπόδη (Ντελιμάρη) στο facebook: «Ένας καλός φίλος, επαγγελματίας, καλός σύζυγος και πάνω από όλα καλός οικογενειάρχης, που λάτρευε την οικογένεια του… Έφυγε σήμερα ύστερα από μάχη εβδομάδων με τον κορονοϊό.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια, κουράγιο Ιωάννα.
Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη.»

Το «Karma» έγραψε επίσης: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την θλίψη μας, για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο και εξαιρετικό επαγγελματία…

Καλό ταξίδι Δημήτρης μας, σε ευχαριστούμε παρά πολύ για τις στιγμές που μας χάρισες και για την άψογη συνεργασία που είχαμε… Συνέχισε να δημιουργείς εκεί ψηλά…

ΥΓ: Δυστυχώς δεν κάνει διακρίσεις αυτή η πανδημία.. ας ελπίσουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να θρηνήσουμε όσον το δυνατόν λιγότερα θύματα.»

Τι μικρός που είναι ο κόσμος…

Προηγουμενο αρθρο
Κοροναϊός: Πέθανε 39χρονος έλληνας Dj
Επομενο αρθρο
Μουσείο φωνογράφου, γραμμοφώνου, ραδιοφώνου, μηχανημάτων αναπαραγωγής ήχου...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.