HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ παραλία Μύλος πρέπει να παραμείνει φυσική

Η παραλία Μύλος πρέπει να παραμείνει φυσική

Μας γράφει αναγνώστης…

20/6/2015

“Το 3ήμερο πήγα ξανά στον Άγιο Νικήτα και συγκεκριμένα στην παραλία ΜΥΛΟΣ. Εκεί λοιπόν συχνάζει εδώ και 3 χρόνια ένας Αλβανός ο οποίος πουλάει διάφορα ειδη.Εκτός του ότι είναι παράνομος και χωρίς άδεια, φυσικά δεν εκδίδει καμιά απόδειξη.

Πουλάει μέχρι και σουβλάκια μέσα στον ήλιο. Φυσικά φταίνε και αυτοί που τα αγοράζουν. Τώρα λοιπόν έβαλε και ξαπλώστρες με καρέκλες. Επίσης χωρίς άδεια.

Παρά την καταγγελία που έκανα πέρσι στην τοπική αστυνομία, φυσικά δεν έκαναν τίποτε.

Θα ξαναπάω και τον Ιούλιο για νέα καταγγελία η οποία τώρα θα κοινοποιηθεί στο Δήμο, το ΣΔΟΕ και στην ΕΛΑΣ.

Αν θα μπορούσατε να βοηθήσετε να αναδειχθεί το θέμα θα ήταν πολύ θετικό.

Η παραλία ΜΥΛΟΣ πρέπει να παραμείνει φυσική και να μην καταντήσει σαν το Κάθισμα.
Αυτό άλλωστε είναι η ομορφιά της.”

21/6/2015

“Αγαπητοί φίλοι, έμαθα μόλις τώρα ότι ομάδα φίλων του χωριού κάνει ήδη σχετικές κινήσεις με Αστυνομία και Δήμο.”

Προηγουμενο αρθρο
Μικρής έκτασης πυρκαγιά στην περιοχή της Βαυκερής (video)
Επομενο αρθρο
Συνελήφθησαν οχτώ άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Λευκάδα

1 Σχόλιο

  1. τιμος
    25 Ιουνίου 2016 at 02:09 — Απάντηση

    δεν εχει σημασια αν ειναι αλβανος / ιταλος / ελληνας η” οποιας αλλης καταγωγης [μη γινομαστε κ ρατσιστες] αλλα οτι καταπαταει μια ”παρθενα” παραλια, απ’τις τελευταιες που εχουν μεινει στο τοπο μας…
    μπραβο σας που αναδειξατε το προβλημα. κ καλο θαναι καθε τετοιο προβλημα να το βγαζετε στην επιφανεια κ να λυνετε αμεσα.
    να ρωτησω κατι? δεν υπαρχει επιτροπη κατοικων? κοινοτικος συμβουλος στον Αγ.Νικητα? δεν υπαρχει κοσμος που να προστατευει το τοπο του? μηπως ειναι πιο απλα τα πραγματα? μηπως μια επιτροπη παει κ του πεταξει οτι με αυτα εχει καταπατησει τη παραλια στη θαλασσα? κ τι θα κανει? καταγγελεια οτι ηταν παρανομος? δε ξερω απλα μια σκεψη ειπα γιατι με το δημο/κρατος μαλλον θα μεινει μονομα εκει ο τυπος κ ολλα θαναι οκ.
    ειμαι λευκαδιτης/σπανοχωριτης κ φιλοξενουμε καμια 30αρια χρονια στην αθηνα [αλλα μενω λευκαδα στη καρδια κ οταν μπορω την απολαμβανω] σας στελνω παρακατω το email μου κ θα παρακαλουσα για οποια δραση/προβλημα να με ενημερωνατε κ θα βοηθησω με ολλες τις δυναμεις που εχω

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.