HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ πόλη ανοχύρωτη στα πλοκάμια της πύρινης λαίλαπας

Η πόλη ανοχύρωτη στα πλοκάμια της πύρινης λαίλαπας

ΠΑΣΟΚ

Η πόλη ανοχύρωτη στα πλοκάμια της πύρινης λαίλαπας

Στεκόμαστε με κατανόηση δίπλα τους και σεβόμαστε τόσο την οδύνη, όσο και την αγανάκτηση που αισθάνονται οι συμπολίτες μας, οι οποίοι έπεσαν θύματα της πύρινης λαίλαπας που έπληξε το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Η φωτιά πηρέ γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, για να τεθεί τελικά υπό έλεγχο, πολύ αργότερα από την εκδήλωσή της, κυρίως μέσω της συνδρομής Πυροσβεστικού ελικοπτέρου.

Αν θεωρήσουμε πως η αδυναμία πρόσβασης των πυροσβεστικών μέσων οφείλεται και στα σταθμευμένα αυτοκίνητα που υπήρχαν στα στενά δρομάκια της περιοχής, η αδυναμία της Δημοτικής Αρχής σε επίπεδο διαχειριστικής ικανότητας, είναι για μια ακόμη φορά προφανής.

Αν δε λάβουμε υπόψη το νερό που μετέφεραν οι υδροφόρες του Δήμου για να συνδράμουν στην κατάσβεση, αναρωτιέται κανείς αν οι αρμόδιοι γνωρίζουν πραγματικά σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκονται οι πυροσβεστικοί κρουνοί, και τι ακριβώς σημαίνει επάρκεια ύδατος σε περίοδο τουριστικής αιχμής.

08/08/2016,
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Σύλληψη 44χρονου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΖΙ για τη Λευκάδα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.