HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ Σεβαστή Ρεκατσίνα υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Γληγόρη

Η Σεβαστή Ρεκατσίνα υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Γληγόρη

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Σεβαστή Ρεκατσίνα θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Γληγόρη. Η είδηση είναι ίσως η σπουδαιότερη των ημερών αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η Σεβαστή Κωνσταντινίδη-Ρεκατσίνα έχει μια επιτυχημένη παρουσία ως δήμαρχος του τέως δήμου Καρυάς. Παρά την επίσημη απουσία της από την αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, είναι πάντα παρούσα στα προβλήματα όχι μόνο της Καρυάς αλλά και ολόκληρης της ορεινής Λευκάδας. Χαίρει εκτίμησης και σεβασμού τόσο για το έργο όσο και για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της.

Είναι μια πανάξια, δυναμική γυναίκα, με γνώσεις, θέληση και εμπειρία και θα αποτελέσει σίγουρα το «καλό χαρτί» στο συνδυασμό του Κώστα Γληγόρη όχι γιατί θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως, γιατί η προσφορά της στην μετέπειτα διοίκηση του Δήμου θα είναι σίγουρα επιτυχημένη.

Η σύμπλευση του Κώστα Γληγόρη και της Σεβαστής Ρεκατσίνα σηματοδοτεί και ένα μήνυμα: η ισχύς εν τη ενώσει.

Προηγουμενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικα δέντρα με ονοματεπώνυμο!
Επομενο αρθρο
Ύμνοι και Κάλαντα των Χριστουγέννων στο Νυδρί

2 Σχόλια

  1. Anwnimos
    25 Δεκεμβρίου 2018 at 17:06 — Απάντηση

    Μπράβο. Επιτέλους να δούμε και πρόσωπα με αυτοδιοικητικη επάρκεια για τις επόμενες γιατί μέχρι τώρα βλέπαμε ενδιαφερόμενους των καφενείων…..

  2. Κώστας
    24 Δεκεμβρίου 2018 at 22:18 — Απάντηση

    Μπράβο καιρός να δούμε αξιόλογα άτομα που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους με έργα όχι λογια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.