HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στη Λευκάδα

Η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στη Λευκάδα

Μεγαλούστικη -τηρουμένων των αναλογιών και για τα δεδομένα της Λευκάδας- ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Λευκάδα. Η συγκέντρωση που είχε οργανωθεί από το Εργατικό Κέντρο και στην οποία με ανακοινώσεις τους είχαν δηλώσει συμμετοχή πολλά σωματεία και οργανώσεις, δεν κατάφερε να κινητοποιήσει για μια ακόμα φορά τον κόσμο της Λευκάδας. Είναι να απορεί κανείς, όλοι αυτοί οι σύλλογοι και τα σωματεία που με φλογερές ανακοινώσεις δηλώσαν συμμετοχή, πόσους και ποιους τελικά εκπροσωπούν και γιατί δεν καταφέρνουν να κινητοποιήσουν τα μέλη τους.

Η σημερινή συγκέντρωση αποτελεί μέρος της πανελλαδικής κινητοποίησης εναντίον των μέτρων της κυβέρνησης. Παρουσίαζε δε την εξής πρωτοτυπία. Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοινώσεις του κάλεσε τους οπαδούς του σε απεργία εναντίον της κυβέρνησης!

Στη Λευκάδα η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Μηνά. Εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου στους συγκεντρωμένους μίλησε ο Αλέξανδρος Βερροιώτης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Μετά το τέλος της ομιλίας πραγματοποιήθηκε πορεία μέχρι το Διοικητήριο.

Προηγουμενο αρθρο
Η επόμενη μέρα
Επομενο αρθρο
Βίντεο προόδου εργασιών της Ιόνιας Οδού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.