HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ στάση του ΚΤΕΛ βάφεται, μεγαλώνει, φάνηκε και το… εσωτερικό της

Η στάση του ΚΤΕΛ βάφεται, μεγαλώνει, φάνηκε και το… εσωτερικό της

Η στάση του ΚΤΕΛ στον παραλιακό δρόμο απέναντι από την Μαρίνα επεκτείνεται. Με την ευκαιρία φρεσκάρεται και βάφεται. Σήμερα το πρωί μια άξια γυναίκα έβαφε του καλού καιρού το περίβλημα της στάσης. Μπράβο στο ΚΤΕΛ για το φρεσκάρισμα μια και η στάση βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Εξαιτίας της επέκτασης είχε αφαιρεθεί και η μια πλευρά της. Έτσι φάνηκε ολοκάθαρα το εσωτερικό της. Χειρότερο και από στάνη.

Έχουμε γράψει και άλλη φορά για την άθλια εικόνα της βρώμας που επικρατεί μέσα στη συγκεκριμένη στάση. Περνάμε συχνά από την περιοχή. Ποτήρια με καφέδες, μπουκάλια, τενεκεδάκια από αναψυκτικά βρίσκονται διαρκώς στο πάτωμα. Απέναντι ακριβώς βρίσκονται 3 κάδοι απορριμμάτων. Κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να πετάξει εκεί ό,τι δεν χρειάζεται. Με το που έρχεται το πούλμαν, το εγκαταλείπει, αν δεν το πετάξει κιόλας στο πάτωμα και κάποιες φόρες το παρατά και πάνω στα καθίσματα. Έρχεται ο αέρας τα σκορπίζει και αδειάζει το περιεχόμενο τους πάνω στις πλάκες.

Η εικόνα είναι ντροπιαστική για όλους. Σημειώνουμε, πως από τώρα και πέρα η στάση χρησιμοποιείται και από πολλούς ξένους τουρίστες…
Όπως μας είπε η κυρία, που έβαφε σήμερα, πολλές φορές έχει καθαρίσει τις πλάκες του πεζοδρομίου που βρίσκονται μέσα στη στάση. Θα το κάνει και σήμερα. Πριν περάσουν λίγες μέρες η εικόνα της στάνης επανέρχεται…

Δεν θα ήταν άσχημο, όλοι αυτοί που μιλούν για πολιτισμό, να είχαν υπόψη την εικόνα αυτής της στάσης.

Προηγουμενο αρθρο
Δημος Λευκαδας: Οδηγίες Προστασίας από Δασικές Πυρκαγιές
Επομενο αρθρο
Αυτοβιογραφικές σημειώσεις του Wilhelm Dörpfeld

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.