HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ «Σταχτοπούτα» του Gioachino Rossini στον Απόλλωνα

Η «Σταχτοπούτα» του Gioachino Rossini στον Απόλλωνα

∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «LA CENERENTOLA» (Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ) ΤΟΥ GIOACHINO ROSSINI ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «The Met: Live in HD»

Η παράσταση θα προβληθεί στον κινηµατογράφο «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» το Σάββατο 10 Μαΐου στις 19:55

Με το υπέροχο έργο «La Cenerentola» (Η Σταχτοπούτα), του Gioachino Rossini, στις 10 Μαΐου 2014 ολοκληρώνεται µε τεράστια επιτυχία στη χώρα µας, άλλη µια σεζόν προβολής του βραβευµένου προγράµµατος «The Met: Live in HD» της Μetropolitan Opera, που έφερε στην Ελλάδα ο Όµιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Η αποδοχή του κοινού στο πρόγραµµα των παραστάσεων, ξεπέρασε και φέτος κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το «The Met: Live in HD» έχει γίνει θεσµός.

Στην παράσταση του Rossini «La Cenerentola» σµίγει ένα ασύγκριτο ζευγάρι από βιρτουόζους. Η µετζοσοπράνο,Joyce DiDonato, ερµηνεύει τις πρώτες της παραστάσεις στη Met στον ρόλο της Σταχτοπούτας και πραγµατοποιεί ένα φωνητικό επίτευγµα, δίπλα στον τενόρο Juan Diego Flórez, στον ρόλο του Γαλάζιου Πρίγκιπά της. Το cast συµπληρώνουν ο Alessandro Corbelli και ο Luca Pisaroni. Τη γεµάτη ζωντάνια σύνθεση διευθύνει ο αρχιµαέστρος της Met Fabio Luisi.

ΑΠΟ ΤΟΝ ∆ΗΜΟ ΛΕΥΚΑ∆ΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήριο ΦΑΡΟΥ
Επομενο αρθρο
Η Λευκάδα σήμερα το πρωί παραμονή πρωτομαγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.