HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ Σόκο Κοϊζούμι και άλλες σημαντικές προσωπικότητες στη Λευκάδα

Η Σόκο Κοϊζούμι και άλλες σημαντικές προσωπικότητες στη Λευκάδα

1

Από χτες το απόγευμα βρίσκεται στη Λευκάδα η κ. Σόκο Κοϊζούμι (Shoko Koizumi) σύζυγος του δισέγγονου του Λευκάδιου Χερν, Μπόν Κοϊζούμι, υπεύθυνη του ιδρύματος Χέρν στην Ιαπωνία, συνοδευμένη από τον συλλέκτη έργων τέχνης και φίλο της Λευκάδας Τάκη Ευσταθίου, και τη μορφωτική ακόλουθο της Ιαπωνικής πρεσβείας στην Ελλάδα κα. Emi Mashiko. Βρίσκεται ακόμα μαζί τους ο εξαιρετικός Ιάπωνας κινηματογραφιστής Yusaku Kitai, ο οποίος θα καταγράψει το συμπόσιο και τις εκδηλώσεις προς τιμή του Λευκάδιου Χέρν, που θα πραγματοποιηθούν στη Λευκάδα στις αρχές Ιουλίου και θα δημιουργήσει ειδικό αφιέρωμα στη Λευκάδα γενέτειρα του Λευκάδιου Χέρν.

2

3

4

Tο βράδυ οι φιλοξενούμενοι παρέθεσαν γεύμα, στο οποίο παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Λευτέρης Αραβανής, ο αντιδήμαρχος Τάσος Γαζής και η υπεύθυνη του Πνευματικού κέντρου κ. Ιωάννα Φίλιππα. Σήμερα από νωρίς βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο και είχαν συνάντηση εργασίας με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Πνευματικού κέντρου κ. Γαζή και την κ. Ιωάννα Φίλιππα. Έμειναν ευχαριστημένοι από την πρόοδο των εργασιών στο χώρο που θα στεγάσει το μουσείο Λευκάδιου Χέρν και γενικά απ’ όλες τις προετοιμασίες του συμποσίου.

5

6

Το μεσημέρι οι εκλεκτοί επισκέπτες της Λευκάδας θα συναντηθούν με το Δήμαρχο Λευκάδας καθώς και την υποψήφια περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Άντζελα Γκερέκου.

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Αυτισμός – Άρθρο της Ουρανίας Σολδάτου
Επομενο αρθρο
Ο Ρώσος ολιγάρχης Μιχαήλ Βλαντίζιν αγοράζει το αεροδρόμιο του Ακτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.