HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ ταβέρνα «Ελένη» στην Καρυά Λευκάδας στις δέκα βραβευμένες για το 2019

Η ταβέρνα «Ελένη» στην Καρυά Λευκάδας στις δέκα βραβευμένες για το 2019

Ο θεσμός των Best Greek Food Awards, ο μοναδικός στην Ελλάδα που βραβεύει επιχειρήσεις μετά από σκληρή αξιολόγηση 100+ ημερών με βάση τις κριτικές και εμπειρίες των επισκεπτών, από όλες τις μηχανές αναζήτησης, social media και application ηλεκτρονικών παραγγελιών, έβγαλε και έχει ήδη βραβεύσει τις κορυφαίες -για φέτος- ταβέρνες με Ελληνική Κουζίνα.

Ανάμεσα τους και η ταβέρνα «Ελένη» στην Καρυά

Η οικογενειακή ταβέρνα “Ελένη” δημιουργήθηκε το 2008 και γρήγορα απέκτησε πιστούς πελάτες, τόσο Λευκαδίτες, όσο και επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι αναζητούσαν αγνές παραδοσιακές γεύσεις μαγειρεμένες με τις αυθεντικές συνταγές τους.

Στην Πλατεία της Καρυάς τους θερινούς μήνες και στον ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο μας το Χειμώνα, μπορείτε να απολαύσετε πιάτα ημέρας μαγειρεμένα με μεράκι και έμφαση στην ποιότητα.

Στην ταβέρνα “Ελένη” θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις την παραδοσιακή καρσάνικη ριγανάδα και τον τοπικό μπακαλιάρο φτιαγμένα με λευκαδίτικα παραδοσιακά προϊόντα.

Το ριγανάτο κατσικάκι και τα σουντζουκάκια, συνταγές που συναντώνται στο ευρύτερο ελλαδικό χώρο, έρχονται να συμπληρώσουν τη γευστική ποικιλία, που προσφέρει η «Ελένη», μαγειρεμένες πάντοτε με βάση τις τοπικές λευκαδίτικες παραλλαγές τους.

Με τα παραδοσιακά αυτά πιάτα μπορείς να απολαύσεις κρασιά και άλλα οινοπνευματώδη από την τοπική λευκαδίτικη παραγωγή.

Το ξηρό και & δροσερό καλοκαιρινό κλίμα της Καρυάς μπορούν να σας υποσχεθούν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης, ηρεμίας και γευστικής απόλαυσης.

Στοιχεία επιχείρησης:

Περιοχή: Λευκάδα, Διεύθυνση: Καρυά, 31 080, Τηλ.: 6978 869 630, 6932 236 897

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή: 09:00 π.μ. – 00:00 π.μ.

Site: www.elenitaverna.gr

Facebook page: Ταβέρνα «Ελένη»

Προηγουμενο αρθρο
Απόφαση-σταθμός του Πρωτοδικείου της Λευκάδας ανοίγει τον δρόμο για μονιμοποίηση συμβασιούχων
Επομενο αρθρο
Εργατικό Κέντρο : ενημερωτικό δελτίο για το επίδομα άδειας και το Δώρο Χριστουγέννων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.