HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ AEGEAN αφιερώνει τον Απρίλιο στα Επτάνησα (βίντεο)

Η AEGEAN αφιερώνει τον Απρίλιο στα Επτάνησα (βίντεο)

Η AEGEAN κλείνει τον κύκλο των αφιερωμάτων της σε όλη την Ελλάδα, με τα Επτάνησα. Ο Απρίλης είναι αφιερωμένος στα πανέμορφα νησιά του Ιονίου με τα τιρκουάζ νερά και τους φιλόξενους κατοίκους.

Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Λευκάδα, Ιθάκη, Παξοί και Κύθηρα είναι έτοιμα να συστηθούν στους επιβάτες μέσα από το αφιέρωμα της AEGEAN αυτό τον μήνα για να τα ανακαλύψουν και να τα εξερευνήσουν.

Το ταξίδι ξεκινάει, όπως κάθε μήνα, μέσα από τα lounges της AEGEAN σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα, τα οποία θα γεμίσουν επτανήσια αρώματα. Παξιμάδια λαδιού, λαδογραβιέρα Ζακύνθου, σάντουιτς με τυρί πρέντζα και λαδογραβιέρα Ζακύνθου, κουμ κουάτ liqueur και κουμ κουάτ γλυκό κουταλιού, liqueur «Φί» premium artisan, σας περιμένουν για να σας ταξιδέψουν γευστικά στα πανέμορφα Επτάνησα.

Όσοι ταξιδεύουν σε μία από τις πτήσεις της AEGEAN τον Απρίλιο, θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν, στην Οικονομική θέση συκόπαστα και αμυγδαλωτό Λευκάδας, μαντολάτο Κέρκυρας με φιστίκι και cranberries, μάντολες Κεφαλονιάς αλλά και κουλουράκι το Ζακυνθινό.

Οι επιβάτες της Business Class θα έχουν ακόμη δύο επιλογές στο μενού τους: Κοτόπουλο στην τσερέπα (τσουκάλι) με ρίγανη, λεμόνι, τομάτα, σκόρδο και κρασί Ρομπόλα με παραδοσιακές χυλοπίτες με βούτυρο και γραβιέρα Κερκύρας, αλλά και μπιάνκο από φρέσκο μπακαλιάρο με Βερτζάμι (άσπρο κρασί Λευκάδος), τσιγαρέλια, σκόρδο, λεμόνι, κρεμμυδάκια φρέσκα, σχοινόπρασο και πάπρικα. Επιπλέον, θα υπάρχει και η επιλογή αντί για κρασί του liqueur «Φί» premium artisan.

Και καθώς η ομορφιά των νησιών της Επτανήσου δεν περιγράφεται με λέξεις, στις οθόνες των αεροσκαφών θα προβάλλεται αφιερωματικό βίντεο, ξεναγώντας τους επιβάτες στις ομορφιές των Επτανήσων, παρουσιάζοντας την ιδιαίτερη κουλτούρα τους και τον πλούσιο πολιτισμό τους, τα Μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco και τη γαστρονομία τους.

Προηγουμενο αρθρο
Στην Αεροπορική Βάση βρέθηκε η Κίρκη!
Επομενο αρθρο
51 άτομα συνελήφθησαν τον Μάρτιο στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.