HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ «Aisthisi» και στα μαγιό

Η «Aisthisi» και στα μαγιό

Το κατάστημα Aisthisi της εξαδέλφης μου Νίκης Ροντογιάννη βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας, στον αριθμό 72.

Το κατάστημα εκτός από τα εκπληκτικά εσώρουχα, (αντρικά και γυναικεία) που διαθέτει, κάθε καλοκαίρι δίνει ρέστα με την μεγάλη ποικιλία μαγιό που πλασάρει. Πλήθος από σχέδια, χρώματα και φίρμες μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο και κάθε σωματότυπο.

Η Νίκη έχει πολλά χρόνια που εμπορεύεται εσώρουχα και μαγιό. Γνωρίζει το θέμα καλύτερα από τον καθένα. Την Κυριακή το απόγευμα σε μια μοναδικής ομορφιάς βίλλα στο Μύλο του Αγίου Νικήτα, οργάνωσε μια φωτογράφηση για μαγιό των εταιρειών: Mrs Crool, Crool, MED, Lida, για γυναίκες και MED, John Frank για άνδρες.

Η Νίκη και τα παιδιά της Ιωάννα και Κωνσταντίνος.

Τρία κορίτσια και δυο αγόρια φόρεσαν πανέμορφα μαγιό και φωτογραφήθηκαν στο «Milos Paradise», ένα υψηλών αξιώσεων κατάλυμα.(βαθμολογία 9,9 στην Bookihg). Η θέα από εκείνο το σημείο προς την τεράστια παραλία του Μύλου σου κόβει την ανάσα με την ομορφιά της.

Ο Μιχάλης και η Σταυρούλα Κρητικού έκαναν την φωτογράφηση αιχμαλωτίζοντας πανέμορφες εικόνες και καθοδηγώντας τα μοντέλα – τα οποία δεν ήταν επαγγελματίας.

Προηγουμενο αρθρο
Κοινό Δελτίο Τύπου των Δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου για το θέμα του ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Αναβάθμιση παρεχόμενων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προς τους πολίτες στα Ιόνια Νησιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.