HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ Axion Hellas σε Μεγανήσι, Κάλαμο, Καστό

Η Axion Hellas σε Μεγανήσι, Κάλαμο, Καστό

Θα προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και υλικοτεχνική βοήθεια στα σχολεία και στα ιατρεία των τριών νησιών

Αυτό ανέφερε στην ενημέρωση προς το δημοτικό συμβούλιο λίγο πριν την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας ο οποίος βρέθηκε προσκεκλημένος σε εκδήλωση της στην Αθήνα μαζί με άλλους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης , μέλη της οργάνωσης και του επιχειρηματικού κόσμου στο zonar’s.

Στην φωτογραφία ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας πίσω από την πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO κ. Μαριάννα. Β. Βαρδινογιάννη
Στην φωτογραφία ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας πίσω από την πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO κ. Μαριάννα. Β. Βαρδινογιάννη

Όπως διευκρίνισε ο δήμαρχος Μεγανησίου 9, 10 και 11 Μαρτίου η Αxion HELLAS supporting society με 45 άτομα εθελοντικό προσωπικό υποστήριξης θα βρεθεί να παράσχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις εξειδικευμένων ειδικοτήτων στους κατοίκους του νησιού , αλλά και των κατοίκων των διπλανών νησιών Καλάμου και Καστού. Ιατρικές εξετάσεις στις οποίες οι κάτοικοι των νησιών δεν έχουν εύκολη πρόσβαση. Στην συνέχεια τ΄ αποτελέσματα θα παραδοθούν στους κατά τόπους Αγροτικούς Ιατρούς ώστε ν΄αποτελούν μια καλή ηλεκτρονική βάση πρόσβασης, στην κατάσταση της υγείας των κατοίκων.

Η δράση της οργάνωσης όμως δεν περιορίζεται μόνο σε ιατρική βοήθεια των δυσπρόσιτων περιοχών κι ακριτικών νησιών, έχει ως σκοπό στο να συμβάλει σε έργα υποδομής και πολιτιστικά προγράμματα. Προτεραιότητα της είναι η εκπαίδευση και η κατάρτιση των τοπικών κοινοτήτων, προκειμένου να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους επικοινωνίας και να ενισχυθεί η ανάπτυξη της τοπικής φυσικής κληρονομιάς τους και ως εκ τούτου η τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
East Coast - II
Επομενο αρθρο
Τα Εγκαίνια του Νοσοκομείου Λευκάδας το 1968 και μια σημερινή σκέψη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.