HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΘέσεις εργασίας γι’ αυτήν την εβδομάδα στη Λευκάδα

Θέσεις εργασίας γι’ αυτήν την εβδομάδα στη Λευκάδα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
21/03/2016 ΕΩΣ 27/03/2016
Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι’ αυτήν την εβδομάδα στη Λευκάδα.

Η πληροφορία της εβδομάδας:
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για το καινούριο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ατόμων που βρίσκονται σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση, ηλικίας άνω των 50 ετών». Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και γενικά εργοδότες που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα. Σκοπός του προγράμματος είναι η επιχορήγηση των επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα άνω των 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες του προγράμματος καθώς και για την υποβολή της αίτησης επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr

Δείτε τον πίνακα [εδώ]

Προηγουμενο αρθρο
Xορός από τον Πανλευκάδιο
Επομενο αρθρο
Μεταναστευτικό χωρίς σχέδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.