HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘανάσης Καββαδάς: «Η Λευκάδα τιμά τους γείτονές της…

Θανάσης Καββαδάς: «Η Λευκάδα τιμά τους γείτονές της…

«Η Λευκάδα τιμά τους γείτονές της και τους περιμένει για να τους προσφέρει μοναδικές στιγμές φιλοξενίας» – Δήλωση του Βουλευτή Θανάση Καββαδά

Η Λευκάδα είναι ένα φιλόξενο νησί, ανοιχτό σε όλους και οι Λευκαδίτες άνθρωποι με κουλτούρα που έχει σμιλευτεί μέσα από αιώνες συνύπαρξης με γείτονες και συμπολίτες, αλλά και με ξένους κάθε προέλευσης.

Ανάμεσα σε όλους τους λαούς και τους ανθρώπους που πέρασαν από το νησί μας, οι Αιτωλοακαρνάνες και οι Ηπειρώτες έχουν μία ξεχωριστή θέση στην ιστορία, αλλά κυρίως στην καθημερινότητα της Λευκάδας.

Με πολλούς από αυτούς ζούμε αρμονικά στο νησί μας εδώ και χρόνια. Άλλους τους υποδεχόμαστε τα σαββατοκύριακα ως επισκέπτες, τους θερινούς μήνες ως τουρίστες, με χιλιάδες άλλους συνεργαζόμαστε στις δουλειές και στις επιχειρήσεις μας – και όχι μόνο: ακόμα και σε θεσμικό επίπεδο, συνεργαζόμαστε για την ύδρευση του νησιού μας, για τη διάθεση των απορριμμάτων μας, και πολλά άλλα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να στείλω ένα θετικό μήνυμα προς όλους. Ένα μήνυμα σεβασμού και εκτίμησης απέναντι στους γείτονές μας και όλους όσους επιλέγουν το νησί μας ως τουριστικό προορισμό.

Οι φυσικές ομορφιές της Λευκάδας, οι μοναδικές παραλίες της αλλά και οι φιλόξενοι άνθρωποι της και οι έμπειροι επαγγελματίες του τουρισμού, περιμένουν τους γείτονες μας από την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο αλλά και τους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο για να τους προσφέρουν μοναδικές στιγμές φιλοξενίας και αξέχαστες διακοπές.

Σας προσκαλούμε και σας καλωσορίζουμε.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Παρακαλούνται οι δημότες να μην εξάγουν ογκώδη μέχρι την Παρασκευή 22/05/2020

1 Σχόλιο

  1. Γιώργος Μεταξας
    19 Μαΐου 2020 at 16:56 — Απάντηση

    Φίλε Σωτήρη , πολύ στενοχωριόμαστε για την δήλωση σου, δεν χωράει καμία δικαιολογία, και συγνώμη,.. είναι δυνατόν τέτοια κουβέντα για τους γείτονες μας… αυτοί που μας στηρίζουν, πολλά χρόνια σαν τουρίστες … και όχι μόνο. .. να τους λέμε τέτοιες κουβέντες. δεν υπάρχει άλλη λύση ξέρεις ποια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.