HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘανάσης Καββαδάς: Παρελήφθη ένα νέο, σύγχρονο ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βασιλικής»

Θανάσης Καββαδάς: Παρελήφθη ένα νέο, σύγχρονο ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βασιλικής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 19 Οκτωβρίου 2021     

Θανάσης Καββαδάς: «Οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη: Παρελήφθη ένα νέο, σύγχρονο ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βασιλικής»

Παρελήφθη σήμερα από το Κέντρο Υγείας Βασιλικής το νέο, σύγχρονο ασθενοφόρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της Νοτίου Λευκάδας. Η παραλαβή έγινε στην έδρα της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα, μετά την παρουσίαση και επίδειξη της λειτουργίας τους. Πρόκειται για ένα από τα 10 ασθενοφόρα που παρελήφθησαν πριν λίγες ημέρες από την 6η ΥΠΕ και θα διατεθούν στα Κέντρα Υγείας που υπόκεινται στις αρμοδιότητες της Υγειονομικής Περιφέρειας. 

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς δήλωσε:

«Το 2019, με την αλλαγή της Κυβέρνησης και, ιδιαίτερα από όταν ανέλαβε και ο νέος Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, κ. Ιωάννης Καρβέλης, ξεκίνησα εντατικές προσπάθειες ώστε να εξασφαλίσουμε ένα καινούριο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής, επιμένοντας ότι χρειάζεται μία μόνιμη και οριστική λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς ασθενών προς το ΚΥ Βασιλικής, η οποία γινόταν με δανεικά οχήματα και με ένα απαρχαιωμένο ασθενοφόρο που παρουσίαζε συχνά προβλήματα. 

Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, να εξασφαλίσουμε αξιοπρεπή και αξιόπιστη μεταφορά για τους ασθενείς – και σήμερα, με τη βοήθεια της 6ης ΥΠΕ, το στοίχημα αυτό κερδήθηκε και θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή κ. Ιωάννη Καρβέλη για τη βοήθειά του. Η 6η ΥΠΕ είναι μία πολύ εκτεταμένη υγειονομική περιφέρεια, έχει στη δικαιοδοσία της πάνω από 100 μονάδες υγείας, οπότε το γεγονός ότι το Κέντρο Υγείας Βασιλικής είναι ένα από τα 10 που θα πάρουν τα καινούρια ασθενοφόρα είναι αποτέλεσμα και των επίμονων προσπαθειών από πλευράς μας, αλλά και της κατανόησης που έδειξε στις ανάγκες του ΚΥ Βασιλικής ο Διοικητής. 

Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι μία ακόμα υπόσχεση που είχαμε δώσει στους πολίτες της Λευκάδας γίνεται σήμερα πράξη. Η επιμονή και η προσήλωση στους στόχους μας φέρνουν αποτελέσματα γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε, με τον ίδιο τρόπο, να διεκδικούμε διαρκώς καλύτερες υποδομές, καλύτερες υπηρεσίες, καλύτερη καθημερινότητα για τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες.»

Προηγουμενο αρθρο
Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης
Επομενο αρθρο
Έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Λευκάδα, Τρίτη 19/10

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.