HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘερινό Camp 2016 από την ΔΕΠΟΚΑΛ

Θερινό Camp 2016 από την ΔΕΠΟΚΑΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κοινωφελής ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας συνεχίζει και το 2016, για 6η συνεχόμενη χρονιά, το πετυχημένο πρόγραμμα “Καλοκαιρινό CAMP” για την Δημιουργική Απασχόληση παιδιών, ηλικίας 4-15 ετών στην διάρκεια των διακοπών, στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς, προσφέροντας εργασία σε ανέργους ή υποαπασχολούμενους εκπαιδευτικούς και τη χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά και να ψυχαγωγηθούν, στις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, από επιλεγμένους παιδαγωγούς, ειδικούς εκπαιδευτικούς και γυμναστές-προπονητές σε διάφορες δραστηριότητες.

Στο τέλος του CAMP πραγματοποιείται η καθιερωμένη Γιορτή Λήξης στην οποία όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα παρουσιάζουν τις εργασίες τους, θεατρικά δρώμενα, μουσικοχορευτικές – γυμναστικές ασκήσεις, κλπ.

Εφέτος πρόθεση της ΔΕΠΟΚΑΛ είναι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 12 Αυγούστου, να επεκταθεί και στη Ν. Λευκάδα.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα εκδοθεί σχετική αναλυτική ανακοίνωση.

Από την ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε βιωματική παρέμβαση στο 1ο Γυμνάσιο
Επομενο αρθρο
Το Πόρτο Κατσίκι ανάμεσα στις 6 καλύτερες παραλίες του Ιονίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.