HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘρίαμβος για τη «Νίκη» Λευκάδας (Φωτό + video)

Θρίαμβος για τη «Νίκη» Λευκάδας (Φωτό + video)

Σε έναν αγώνα γιορτή για το μπάσκετ, σημερα 22/3, η ομάδα της Νίκης Λευκάδας έγραψε ιστορία αφού επιβλήθηκε της ομάδας των Τιτάνων Δράμας με σκορ 57-43. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Λευκάδας κατακτά το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και του χρόνου θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν όμορφο, δυνατό, με πολλές συγκινήσεις. Η ομάδα της Λευκάδας καταχειροκροτήθηκε από τους πολλούς θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα και να πανηγυρίσουν μαζί της. Ήταν πολύ συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου.

Οι, παίχτριες, οι προπονητές και τα μέλη του συμβουλίου πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη της ομάδας που επισφράγισε τη καλή οργάνωση, τη σκληρή και συλλογική δουλειά, τη σεμνότητα και τους χαμηλούς τόνους που κράτησε η ομάδα, παρά την μέχρι τώρα αήττητη διαδρομή της.

Ακολουθούν κάποιες δηλώσεις που πήραμε στη διάρκεια των πανηγυρισμών

Μετά τον αγώνα ο Προπονητής της ομάδας Νίκος Δουβίτσας δήλωσε «πως το επίπεδο των ομάδων που είναι στις κορυφαίες θέσεις , είναι φέτος υψηλότερο από πέρυσι. Πιστεύαμε όμως ότι η ομάδα μας ήταν αδύνατο να μην ανέβει κατηγορία με την ποιότητα παιχτριών που διαθέτει, αλλά και την προσπάθεια που έγινε εκ μέρους των προπονητών και του συμβουλίου. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια και συμμετοχή του.»

Η πρόεδρος της ομάδας Αγνή Κρητικού δήλωσε. «Σήμερα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τη χαρά που αισθάνομαι γι’ αυτό που καταφέραμε. Συγχαίρω τις παίχτριες τους προπονητές, το συμβούλιο για την προσπάθεια που καταβάλαμε όλο το χρόνο. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς και όλο τον κόσμο που σήμερα κατέκλυσε το γήπεδο και ήταν ουσιαστικά ο έκτος παίχτης μας.»

Ο Πέτρος Ματαράγκας ταμίας του συλλόγου μας είπε: « Σήμερα η ομάδα μας έγραψε ιστορία. Τα κορίτσια ήταν καταπληκτικά και κατάφεραν να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο για την άνοδο. Συγχαρητήρια σε όλους γι’ αυτή την επιτυχία. Θυμάμαι το 2009, στην παραλία, στην υποδοχή που έγινε στην ομάδα για την άνοδο στην Α2 κατηγορία, υπήρχε ένα πανό που έγραφε: «επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα» Σήμερα η πραγματικότητα είναι όνειρο.

Η πλέι μέικερ Μαντώ Ψυχογιού δήλωσε: « Μεγάλη νίκη, επιτέλους και μαθηματικά πήραμε το πρωτάθλημα. Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία και τη φωνή του και πιστεύω και του χρόνου να μας στηρίζει έτσι σε κάθε παιχνίδι.»

Το 4αρι της ομάδας Μαρία Μοσχοπούλου: «Θέλαμε να κερδίσουμε και αυτό έγινε. Το πιστέψαμε από την αρχή. Είμαστε προετοιμασμένες. Δουλέψαμε πολύ όλη τη χρονιά και αυτός ο κόπος είχε αίσιο τέλος. Είμαστε πολύ χαρούμενες. Ευχαριστώ το συμβούλιο που ήταν μαζί μας όλη τη χρονιά και μας στήριζε συνέχεια»

Η πρώτη σκόρερ Αντιγόνη Χαιριστανίδου: «Μεγάλη επιτυχία… Η χρονιά πήγε πολύ καλά, η ομάδα είναι καθαρά πρώτη. Τώρα θα το ευχαριστηθούμε και αργότερα θα σκεφτούμε τα βήματα της επόμενης χρονιάς»

Προηγουμενο αρθρο
Ποίημα του Κώστα Πατρίκιου για τη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Λευκάδα: ένα νησί…a la carte!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.