HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΙδρύθηκε σωματείο: «Ενωμένη Ρωμιοσύνη» στη Λευκάδα

Ιδρύθηκε σωματείο: «Ενωμένη Ρωμιοσύνη» στη Λευκάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι το Σωματείο « Ενωμένη Ρωμιοσύνη » που έχει ιδρυθεί με σκοπό την βαθύτερη γνώση , την βίωση , την προάσπιση και την προβολή των πνευματικών αξιών πού συνθέτουν την ταυτότητά μας και χαρακτηρίζουν την ιδιοπροσωπία μας ως Ορθοδόξων Ελλήνων, εκπροσωπείται και στη Λευκάδα .

Πρόσφατα συστάθηκε δεκαπενταμελή Συντονιστική Επιτροπή με επικεφαλής τον Κοντομίχη Γεώργιο και την Τετάρτη 17-01-2018 , επισκέφτηκε την Λευκάδα ως απεσταλμένος της Ενωμένης Ρωμιοσύνης ο κ .Κουτσούμπας Δημήτριος όπου και ενημέρωσε στον χώρο της Ι. Μ. Φανερωμένης , τους Φίλους και τα μέλη , του ως άνω Σωματείου, περί των θεμάτων που αφορούν τους σκοπούς, τους λόγους σύστασης ως και τον τρόπο οργάνωσης του Σωματείου « Ενωμένη Ρωμιοσύνη».

Η Συντονιστική Επιτροπή , στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που προβλέπονται από το καταστατικό της Ενωμένης Ρωμιοσύνης , θα συνδράμει κατά το δυνατόν, για την υλοποίηση των στόχων της, στην περιοχή μας.

Για την Συντονιστική Επιτροπή Λευκάδας.
Κοντομίχης Γεώργιος

Προηγουμενο αρθρο
Έπεσε η αυλαία του Lefkouχωριού του Επιμελητηρίου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Από τα διόδια στο Μαξίμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.