HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΙστιοπλοϊκές διαδρομές στο Ιόνιο πέλαγος

Ιστιοπλοϊκές διαδρομές στο Ιόνιο πέλαγος

Το Ιόνιο Πέλαγος είναι από τους πιο όμορφους προορισμούς που μπορείτε να επιλέξετε. Ενοικιάστε ένα ιστιοφόρο σε ένα από τα νησιά του Ιονίου και απολαύστε τα γαλήνια νερά και τις εκπληκτικές συνθήκες ιστιοπλοΐας που προσφέρει. Ναυλώστε ένα σκάφος από τη μαρίνα της Λευκάδας, όπου υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για ιστιοπλοϊκά, καταμαράν και μηχανοκίνητα σκάφη. Αυτή είναι η πρόταση μας για τα δρομολόγια που θα πρέπει να επιλέξετε για αυτό το ιστοπλοϊκό ταξίδι.

1. Ζάκυνθος
Ξεκινήστε το ταξίδι σας στη Ζάκυνθο. Εξερευνήστε το νησί που προσφέρει κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, καταπληκτικές παραλίες που είναι κατάλληλες για όλους και εξαιρετικό περιβάλλον τοπίο που αποτελείται από καταπράσινους λόφους που προσφέρουν μια μοναδική σκιά κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο. Ιδιαίτερα στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού υπάρχουν πολυάριθμοι απομονωμένοι όρμοι που μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο με βάρκα.

2. Κεφαλονιά
Κατευνθείτε βόρεια της Ζακύνθου και θα βρείτε το όμορφο νησί της Κεφαλονιάς. Αυτό το μεγάλο νησί έχει αμέτρητες παραλίες και κολπίσκους που μπορείτε να αγκυροβολήσετε το ιστιοφόρο και να απολαύσετε τα κρυσταλλινα νερά. Εξερευνήστε το βυθό με καταδύσεις ή ψαροντούφεκο. Υπάρχουν πολλοί προορισμοί στην Κεφαλονιά που μπορείτε να επισκεφθείτε και να απολαύσετε στις διακοπές σας.

3. Λευκάδα

Βορειότερα είναι η Λευκάδα, ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Η Λευκάδα προσφέρει πολλά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε και καταπληκτικές συνθήκες για ιστιοπλοΐα, κατάλληλες τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους ναυτικούς. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Κεφαλονιά και σας δίνει την ιδανική ευκαιρία να εξερευνήσετε όλο το νησί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

4. Παξοί
Βόρεια της Λευκάδας είναι το μικρό νησί των Παξών. Με πολύ μικρό αριθμό επισκεπτών σε σύγκριση με τη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο, οι Παξοί προσφέρουν τυρκουάζ παραλίες και πολλούς κολπίσκους με καταπράσινους λόφους που προσφέρουν σκιά ώστε να μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα του σκάφους. Νότια του νησιού των Παξών υπάρχει μικρό νησάκι που ονομάζεται Αντίπαξοι. Αυτό το νησάκι προσφέρει ένα μοναδικό γραφικό τοπίο και κρυστάλλινα τυρκουάζ νερά.

4. Κέρκυρα
Το μεγαλύτερο νησί στο Ιόνιο είναι η Κέρκυρα. Με πολλές παραλίες και όρμους, αυτό το νησί είναι ιδανικό για τις διακοπές σας. Πλοηγηθείτε στην Κέρκυρα και θα βρείτε θαυμάσιους προορισμούς που μπορείτε να εξερευνήσετε με μια βουτιά από το σκάφος σας.

Το Ιόνιο Θάλασσα κρύβει πολλά μυστικά που σας περιμένουν για να τα εξερευνήσετε. Ενοικιάστε ένα πολυτελές σκάφος με πλήρωμα ή χωρίς και απολαύστε πολυτελείς ιστιοπλοϊκές διακοπές. Μην χάσετε αυτή την ιδανική ευκαιρία να χαλαρώσετε στο καταπληκτικό Ιόνιο πέλαγος.

Πηγή: www.verdemare.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ανάσταση στη Λευκάδα 2019
Επομενο αρθρο
8χρονη χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα στη Θήβα -Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.