HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣεισμόπληκτοι Νοτιοδυτικής Λευκάδας: Κάθε Ελπίδα Πέθανε

Σεισμόπληκτοι Νοτιοδυτικής Λευκάδας: Κάθε Ελπίδα Πέθανε

Αυτό τον τίτλο έχει η προκήρυξη – ανακοίνωση που βρήκαμε σήμερα το μεσημέρι στο χώρο μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου, όταν πήγαμε να πάρουμε τα αυτοκίνητο μας, που είχαμε σταθμεύσει εκεί από το πρωί. Είδαμε μάλιστα πολλές να τις μετακινεί ο αέρας πέρα δώθε. Μαζέψαμε πέντε, μήπως και πετύχουμε κάποια καθαρή να την φωτογραφήσουμε. Όλες είναι στραπατσαρισμένες και πατημένες από τα αυτοκίνητα.

Η προκήρυξη είναι από την μια μεριά γραμμένη στα ελληνικά και από την άλλη στα Αγγλικά. Στο κάτω μέρος φαίνεται μια σελίδα στο facebook με τίτλο “Σεισμόπληκτοι Νοτιοδυτικής Λευκάδας” και το μάιλ της.

Ρωτήσαμε και μέσω facebook και μέσω e-mail για την επιβεβαίωση του συντάκτη της προκήρυξης και απάντηση δεν πήραμε μέχρι αυτή τη στιγμή.

1

Πριν από λίγο έφτασε στη σελίδα μας η επιβεβαίωση:

Το πρόβλημα είναι μεγάλο και θέλουμε να συστρατευτούν όσοι περισσότεροι μπορούν. Το πρόβλημα είναι μεγάλο και αφορά συνολικά όλο το νησί, άσχετα αν το έχουν καταλάβει λίγοι. Λόγου χάρη, στο δημοτικό συμβούλιο που ήταν όλοι οι επιχειρηματίες του νησιού με αφορμή το ωράριο της μουσικής, κανένας δεν ανάφερε τίποτα…. Μεγάλη έκπληξη για εμάς ήταν αυτό.. Η λαίλαπα που έρχεται με ακυρώσεις στα δωμάτια και συνολικά στην εικόνα του νησιού είναι μεγάλη κατά τη γνώμη μας, αλλά αυτό είναι εκτίμηση η οποία μπορεί και να είναι λανθασμένη.. Μόνο ο χρόνος θα μας το πει.
Χρόνια πολλά σε όλους σε εσάς και τις οικογένειές σας και καλό Πάσχα.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΝΕ

Προηγουμενο αρθρο
Θύμα τροχαίου 70χρονος στο Μαραντοχώρι Λευκάδας (ανανέωση)
Επομενο αρθρο
Η Ημέρα της Λαμπρής

1 Σχόλιο

  1. Κωστας Κ.
    2 Μαΐου 2016 at 22:51 — Απάντηση

    Ναι,τωρα που το γραψατε,σωθηκαμε. Δεν φιλοτιμιαζουν αυτοι,παιδες.
    Θα στειλουν για καμια φωτογραφιση των γνωστων αρχοντων της πρωην ΔΟΥ να..μοιραζουν μπουκαλια νερο και θα αναρτησουν την φωτο στις εφημεριδες
    ΟΙ ανθρωποι ειναι ανικανοι,ψευτες και επικινδυνοι.
    Τιποτ αλλο

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.