HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚάποιος να τα στηρίξει!

Κάποιος να τα στηρίξει!

Ο δρόμος μπροστά από το ΚΤΕΛ, την Μαρίνα και το Διοικητήριο είναι ο πιο φτωχός σε πράσινο σε όλη την πόλη της Λευκάδας. Η ύπαρξη των δυο πάρκινγκ καθώς και ο μεγάλος αριθμός των αυτοκινήτων που σταθμεύουν επί του δρόμου, κάνουν όσο πουθενά αλλού αναγκαία την ύπαρξη πρασίνου.

Τα δεντράκια που φυτεύτηκαν κατά μήκος της μιας πλευράς του δρόμου πριν από 5 χρόνια περίπου, μέχρι στιγμής, δεν κατάφεραν να μετριάσουν την έλλειψη πρασίνου. Είτε δεν είναι η ώρα τους ακόμα είτε δεν είναι τα κατάλληλα για την περιοχή, πάντως δείχνουν «ελάχιστα» και καχεκτικά.

Όπως προσέξαμε σήμερα, από τον αέρα αρκετά έχουν γείρει επικίνδυνα. Ενώ όλα έχουν ξύλινη υποστήριξη, σε άλλα δεν είναι δεμένη καθόλου, σε άλλα είναι τοποθετημένη από την ανάποδη και σε άλλα έχει χαλαρώσει το δέσιμο.

Χρειάζονται άμεσα στήριξη. Δεν είναι δα και τίποτα σοβαρό.

Να κάνουμε και μια πρόταση. Αφού βλέπουν πως τα δέντρα δεν αναπτύσσονται, μήπως να τα «υποστήριζαν» επί πλέον, με κάποιο κατάλληλο λίπασμα ή άλλο είδους υλικό…

Προηγουμενο αρθρο
Το πρώτο Σχολείο που επισκέφτηκε το Μουσείο «Άγγελος Σικελιανός» είναι το Γυμνάσιο Νυδριού
Επομενο αρθρο
Η λιμνοθάλασσα της Λευκάδας σαν πίνακας ζωγραφικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.