HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΚάτω από καταρρακτώδη βροχή ο γάμος της Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή ο γάμος της Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό

Η νύφη προχωρούσε μέσα από το δρομάκι με τα λευκά κεριά προς το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίτσας. Το νυφικό της ήταν υψηλής ραπτικής με μακριά “ουρά”. Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ζουάν Σαρτόρι στον Σκορπιό την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Ο πατέρας της Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ “παρέδωσε” την όμορφη 26χρονη κόρη του στον Ουρουγουανής καταγωγής γαμπρό. Στην τελετή χοροστάτησε ο Μάρκος υψηλόβαθμο στέλεχος και υπεύθυνος για τις Διεθνείς σχέσεις της Ρωσικής εκκλησίας και ο Αρχιεπίσκοπος Λευκάδας και Ιθάκης Θεόφιλος.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους πενήντα. Σε όλη τη διάρκεια της τελετής αλλά και στην δεξίωση που ακολούθησε body guards και άνδρες του λιμενικού “χτένιζαν” την περιοχή. Η θαλαμηγός της οικογένειας Ριμπολόβλεφ “My Anna” ήταν φωτισμένη χαρίζοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Η γαμήλια δεξίωση όπως ήδη έχουμε αναφέρει πραγματοποιήθηκε στο «μεγάλο σαλόνι» οι 50 καλεσμένοι κάθισαν όλοι μαζί σε ένα τεράστιο γυάλινο τραπέζι γεμάτο πορσελάνινα σερβίτσια, λουλούδια και κεριά. Σερβιρίστηκε ρωσικό χαβιάρι, ελληνικό ψάρι, κρέας με γαλλική σως. Τα κρασιά και οι σαμπάνιες ήταν γαλλικής προέλευσης.

2

Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στον πανέμορφο Σκορπιό. Οι μετακινήσεις των καλεσμένων γίνονταν με μικρά αυτοκινητάκια που μοιάζουν με αυτά που χρησιμοποιούνται στα γήπεδα γκολφ. Το πρόγραμμα για τους προσκεκλημένους αλλάζει λόγω των καιρικών συνθηκών. Το brunch θα πραγματοποιηθεί κάτω από μεγάλες τέντες. Τις δυο τελευταίες μέρες έφθασαν στον Σκορπιό συνεργεία ειδικά για στολισμούς γάμων όπως και μέλη γνωστής Αθηναϊκής εταιρίας τροφοδοσίας. Μερικοί από τους προσκεκλημένους αναχώρησαν ήδη από τον Σκορπιό. Οι περισσότεροι όμως εγκαταλείπουν τον ιδιόκτητο παράδεισο των Ριμπολόβλεφ το απόγευμα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου. Το κρουαζιερόπλοιο OMEGA θα αναχωρήσει από τον Σκορπιό στις 5 το απόγευμα με κατεύθυνση την Κέρκυρα. Από εκεί οι καλεσμένοι θα πετάξουν στην Αθήνα με αεροπλάνο.

Πηγή: www.tovima.gr

Προηγουμενο αρθρο
Τρεις «Μάγοι» απέσπασαν 35.000 ευρώ από Λευκαδίτη!
Επομενο αρθρο
Το πρόγραμμα για τις «Ημέρες Καριέρας» 2015 Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.