HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚέντρο Κοινότητας: χριστουγεννιάτικες κάρτες για ασθενείς αντικαρκινικών νοσοκομείων

Κέντρο Κοινότητας: χριστουγεννιάτικες κάρτες για ασθενείς αντικαρκινικών νοσοκομείων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λευκάδας καλεί μικρούς και μεγάλους να  φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και να γράψουν ευχές για τους ασθενείς των  αντικαρκινικών νοσοκομείων. 

Στα πλαίσια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης της κοινωνίας για τα  θέματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς, καλούμε τους πολίτες να γράψουν αισιόδοξες  ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και να γεμίσουν με χαρά και δύναμη τις ψυχές  συνανθρώπων που αγωνίζονται για τη ζωή. 

Μπορείτε να γράψετε τις ευχές σας σε χριστουγεννιάτικες κάρτες ή να  δημιουργήσετε και να ζωγραφίσετε τις δικές σας κάρτες. Να τις εσωκλείσετε σε φάκελο, τον  οποίο θα ρίξετε στο κουτί που θα βρείτε στην είσοδο του Δημαρχείου (επί της οδού Υποσμ.  Κατωπόδη) καθημερινά από τις 8:00 πμ – 14:00 μμ και ως τις 17 Δεκεμβρίου 2020. 

Οι κάρτες που θα συγκεντρωθούν, θα αποσταλούν στην Win Cancer και στη  συνέχεια θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τώρα που τα  επισκεπτήρια στα νοσοκομεία έχουν περιοριστεί.  

Η Win Cancer είναι Άτυπη Εθελοντική Οργάνωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης η οποία  παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και πληροφόρηση, ενεργοποιώντας εθελοντές και  συμβάλλοντας μέσω της δράσης της στον αντικαρκινικό αγώνα. 

Πληροφορίες: 2645360524 

Από το Δήμο Λευκάδας

O
Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: Νέα κρούσματα στις 9/12 - Καμπανάκι για Δ. Αττική και 9 Περιφερειακές Ενότητες
Επομενο αρθρο
Κοινή πρόταση τεσσάρων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου για την οικονομική ελάφρυνση δημοτών και επιχειρήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.