HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚαθαρίζει ο τόπος απέναντι από το ΚΤΕΛ

Καθαρίζει ο τόπος απέναντι από το ΚΤΕΛ

Καθαρίζει ο τόπος απέναντι από το ΚΤΕΛ, μας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Ως γνωστό ο χώρος τα τελευταία χρόνια λίγο με ευθύνη του Δήμου, λίγο από τους Ρομά, είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Ο μεν Δήμος χρησιμοποιούσε το χώρο για να μεταφέρει χρήσιμα και άχρηστα, οι δε Ρομά είχαν χτίσει δυο παραπήγματα και ζούσαν «πνιγμένοι» στα σκουπίδια.

Για την απαράδεκτη κατάσταση υπήρξαν καταγγελίες προς την αστυνομία και όπως όλα δείχνουν θα καθαρίσει επιτέλους και θα φραχτεί.

Είχαμε περπατήσει το χώρο από μέσα, τον περασμένο Γενάρη [ΕΔΩ]. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τότε.

DSCN5008

DSCN5009

DSCN5010

DSCN5012

Είχα γράψει τότε «Οι εικόνες που αντίκρισα ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Μπροστά από τα παραπήγματα και ακριβώς δίπλα στη θάλασσα αντίκρισα τέτοια ποσότητα σκουπιδιών πρωτοφανή για τα μάτια μου. Τα περισσότερα μάλιστα ήταν ακριβώς δίπλα στο νερό. Με τις βροχές, η θάλασσα είναι η φυσική τους κατάληξη. Η θάλασσα στο συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη λόγω της ύπαρξης των παλιότερων χωματερών, όσο και της γειτνίασης με τον εν ενεργεία σκουπιδότοπο.»

IMG_3202

Μια μικρή νίκη για καθαρότερη θάλασσα. Βέβαια κακά τα ψέματα, αν δεν υπήρχαν καταγγελίες προς την Αστυνομία, κανένας δεν θα γύριζε τα μάτια προς τα κει, να κοιτάξει τα σκουπίδια που έπεφταν στη θάλασσα.

Προηγουμενο αρθρο
Αγώνας δρόμου με το φεγγάρι!
Επομενο αρθρο
13 πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις με την στήριξη της Π.Ι.Ν.

1 Σχόλιο

  1. apostolos katopodis
    16 Σεπτεμβρίου 2015 at 08:23 — Απάντηση

    να δω

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.