HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚαιρός: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ -Ερχονται βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ -Ερχονται βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση θερμοκρασίας

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο της για επιδείνωση του καιρού από το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται βροχές και θυελλώδεις άνεμοι, φαινόμενα τα οποία θα επηρεάσουν σταδιακά όλη τη χώρα, ξεκινώντας από τα δυτικά.

Επίσης η ΕΜΥ προειδοποιεί για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από Δευτέρα σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (29-11-2020) από τα δυτικά, με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από πολύ ισχυρούς ανέμους.

Α) Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν:
1) Την Κυριακή (29-11-2020)
Από τις πρωινές ώρες τα νησιά του Ιονίου και σταδιακά την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, από το απόγευμα τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Εξασθένηση αναμένεται από αργά τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

2) Τη Δευτέρα (30-11-2020)
Τη Θράκη, τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Β) Από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας θα επικρατήσουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι 7 με 8 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο.
Γ) Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα βόρεια, η οποία θα γίνει αισθητή τη Δευτέρα και στην κεντρική και νότια χώρα.


Προηγουμενο αρθρο
Αποκάλυψη τοιχογραφιών στην Ι. Μονή Αγίου Ιωάννου στο Λιβάδι
Επομενο αρθρο
Κορωνοϊός: Σοκ με 121 θανάτους - 1.747 νέα κρούσματα και 606 διασωληνωμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.