HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαι δεύτερος νεαρός στην Άρτα με κορωνοϊό. Σε καραντίνα οι επαφές τους

Και δεύτερος νεαρός στην Άρτα με κορωνοϊό. Σε καραντίνα οι επαφές τους

Και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Άρτα μέσα σε λίγες μέρες. Πρόκειται για έναν 24χρονο ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό μετά την ολοκλήρωση των αναλύσεων σε δείγματα που είχαν μεταφερθεί στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο 24χρονος αποτελεί στενή επαφή του θετικού κρούσματος που είχε διαγνωστεί την προηγούμενη Κυριακή επίσης στην Άρτα.

Και οι δύο βρίσκονται σε καραντίνα στην οικία τους, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και παρακολουθούνται από την ομάδα ειδικών Λοιμωξιολόγων του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.

Σε καραντίνα βρίσκονται και όλες οι στενές επαφές των δύο κρουσμάτων.

Συνολικά από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ελέγχθηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 172 δείγματα, ήτοι κατά νοσοκομείο: ΠΓΝΙ 61, Γ.Ν. Χατζηκώστα 19, Γ.Ν. Πρέβεζας 5, Γ.Ν. Άρτας 22, Γ.Ν. Φιλιατών 11Γ.Ν. Κέρκυρας 48, Γ.Ν. Λευκάδας 6,*

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύονται η ηλικιωμένη γυναίκα, που ήταν το πρώτο θετικό κρούσμα που διαγνώσθηκε στην Παραμυθιά, με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και η οικογένεια των Σέρβων που διακομίστηκε από τη Λευκάδα.

Πηγή: https://www.epiruspost.gr/


Άρωμα Λευκάδας: *Για να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις, σημειώνουμε πως τα δείγματα που στέλνουν τα Νοσοκομεία και της Λευκάδας στα Γιάννενα, δεν είναι κατ΄ ανάγκη υποψήφια κρούσματα κορωνοϊού αλλά και όσοι πρόκειται να χειρουργηθούν για διάφορους λόγους.

Προηγουμενο αρθρο
Διακοπή νερού για σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου
Επομενο αρθρο
Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης στους παράκτιους αλιείς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.