HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚαι η ΕΡΤ στην Λευκάδα για την κάλυψη του Αγώνα Tηλυκράτη- Ηρακλή

Και η ΕΡΤ στην Λευκάδα για την κάλυψη του Αγώνα Tηλυκράτη- Ηρακλή

Ο δημοσιογράφος-ρεπόρτερ του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ3 Γιώργος Μαυρόπουλος θα βρεθεί από το Σάββατο στο νησί της Λευκάδας για την κάλυψη του ρεπορτάζ του αγώνα ποδοσφαίρου ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAY OFFS, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΡΤ.

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτων Γρηγόρης»,την Κυριακή 29 Απριλίου στις 17:00 κι αναμένονται πάνω από 300 οπαδοί του Γηραιού στην Λευκάδα.

Εν τω μεταξύ «δρακόντεια» είναι τα μέτρα ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας , προκειμένου ν΄ αποφευχθούν έκτροπα, αφού νωπά είναι ακόμα τα γεγονότα από την αναμέτρηση του τελικού κυπέλλου γυναικών στο βόλεϋ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκου, με τα γνωστά επακόλουθα. Για τον λόγο αυτό απαγορεύθηκε η μαζική μετακίνηση οπαδών του Ηρακλή είτε με λεωφορεία, είτε με ΙΧ επιβατηγά αυτοκίνητα που κινούνται οργανωμένα σε στιλ κομβόι.

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Σύμβουλο για τη στρατηγική και την ανταγωνιστικότητα στον τουρισμό, προσέλαβε η ΠΙΝ
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης «Μεγανήσι, μαζί στο μέλλον»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.