HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚαι μείναμε εμείς που κάνουμε αιμοκάθαρση με μια γιατρό…

Και μείναμε εμείς που κάνουμε αιμοκάθαρση με μια γιατρό…

Επιστολή αναγνώστη:

«Νεφρολόγος γιατρός στο νοσοκομείο Λευκάδας. Στο νοσοκομείο Λευκάδας γίνονται πραγματάκια.

Ο 2ος νεφρολόγος, ενώ ήθελε ο άνθρωπος να μείνει στη Λευκάδα, έφυγε ουσιαστικά τον έδιωξαν τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν.
Και μείναμε εμείς που κάνουμε αιμοκάθαρση με μια γιατρό.

Γιατρός η οποία θα πρέπει να βρίσκεται όλη μέρα στο νοσοκομείο και φυσικά μόνιμα σε επιφυλακή.

Τους παρακαλάει επί 7 μήνες τουλάχιστον να βρουν λύση στο πρόβλημα. Δηλαδή δεν παρακαλάει πολλούς. Τον κύριο διευθυντή, πρόεδρο, το αφεντικό τέλος πάντων, ο οποίος προφανώς την έγραφε τόσους μήνες στα «μεζεα του».

Και ήρθε η 29η Ιουλίου και η μοναδική νεφρολόγος αρρωσταίνει.

Και έπεσαν όλοι από τα σύννεφα. Όχι ότι κάνανε τίποτα δηλαδή. Ήξεραν για την αρρώστια της νεφρολόγος από το Σάββατο. Μέχρι την Δευτέρα πρωί που πήγαμε για αιμοκάθαρση δεν είχε γίνει απόλυτος τίποτα.

Δεν ξέρω πότε ενημερώθηκε ο Διευθυντής του νοσοκομείου, αλλά ότι έγινε έγινε μετά τις 10 της Δευτέρας. Τους έκοψε να ζητήσουν νεφρολόγο από την Πρέβεζα. Κάτι βέβαια που έπρεπε να γίνει από τη στιγμή που έμαθαν την έλλειψη νεφρολόγου.

Και μείναμε όλοι Δευτέρα πρωί να περιμένουμε τον σωτήρα μας. Γιατί η αιμοκάθαρση, ειδικά μετά από Σαββατοκύριακο, πρέπει να γίνει στην ώρα της γιατί έχουν μαζευτεί στον οργανισμό σε τοξικά επίπεδα διάφορα υλικά που καταστρέφουν και τα άλλα όργανα.

Γράψτε κάτι γιατί με το να το παλεύει η νεφρολόγος μόνη της δεν γίνετε τίποτα. Και πολλοί συνάνθρωποι μας ζουν μόνο γιατί υπάρχουν (αρχαία) μηχανήματα και κάποιοι γιατροί να τα λειτουργούν με ασφάλεια.»

Τα στοιχεία του ασθενούς είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας.

Προηγουμενο αρθρο
Πόσο πάει η αγρινιώτικη μονοήμερη στη Λευκάδα τελικά;
Επομενο αρθρο
Παροχή συνδρομής του Λιμενικού σε σκάφος στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.