HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚαλοκαιρινά Τμήματα Windsurf – Παιδικά, Εφηβικά και Ενηλίκων

Καλοκαιρινά Τμήματα Windsurf – Παιδικά, Εφηβικά και Ενηλίκων

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας οργανώνει καλοκαιρινά τμήματα Windsurf, για παιδιά – εφήβους (ηλικίες από 10 έως 18 ετών που απαραίτητα γνωρίζουν κολύμπι) και ενήλικες.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία διασκεδάζοντας να βρεθούν στο νερό & να ανακαλύψουν το θρυλικό άθλημα του Windsurf, με δύο 2ωρα εβδομαδιαία μαθήματα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Το εκπαιδευτικό σχήμα αποτελείται από 2 στάδια:

 Στο τέλος του 1ου σταδίου θα είναι ικανοί να επιλέγουν ένα σημείο μέσα στο νερό & να επιστρέφουν στο σημείο από όπου ξεκίνησαν σε συνθήκες ελαφρύ ανέμου.

 Στο τέλος του 2ου σταδίου θα είναι ικανοί να αλλάζουν τις πορείες τους εν κινήσει (Tacking & gybing) βοηθώντας τους έτσι να κινούνται επάνω η μακριά από τον άνεμο προς όποιο σημείο πλεύσης επιλέξουν οι ίδιοι (πάντα με ήπιες συνθήκες έντασης ανέμου).

Η εκπαίδευση γίνεται από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή κο Μάνο Σεφερλή, στη στεριά με τη χρήση εξομοιωτή & στo νερό. Παρέχονται όλα τα απαιτούμενα (σκάφη, εξοπλισμοί, στολές κ.λ.π.) ώστε να μπορεί όποιος θέλει να συμμετέχει σε πρώτη φάση χωρίς να χρειάζεται τίποτα εκτός από την πετσέτα και το μαγιό του.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουλίου τις ώρες από 15:00 έως 17:00 να φέρουν τα παιδιά για μια πρώτη γνωριμία, ενημέρωση, εγγραφές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στις Αλυκές Καρυωτών (Αγ. Παντελεήμων).

Και για τους ενήλικες θα δημιουργηθούν νέα τμήματα εκμάθησης Windsurf. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αντίστοιχα να έρθουν για μια πρώτη γνωριμία – ενημέρωση – εγγραφές το ίδιο Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουλίου τις ώρες από 13:00 έως 15:00.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλ. 6979726554 (υπεύθυνος Αθλητικών Τμημάτων του Ν.Ο.Λ.) & 6940116805 (εκπαιδευτής).

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Σωματείου Ιδ. Υπαλλήλων για τις εξελίξεις στα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλου
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση – Πρόσκληση σ' όσους έχουν λάβει το βραβείο «Πέτρου και Νίτας Αργύρη»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.