HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚαλοκαιρινή παρουσία στη Λευκάδα του ΔΣ Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιουπόλεως «Η Φανερωμενη»

Καλοκαιρινή παρουσία στη Λευκάδα του ΔΣ Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιουπόλεως «Η Φανερωμενη»

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ!

Ο ιστορικός Σύλλογος Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων ναι μεν έχει την έδρα του στην Αθήνα, όμως ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα δρώμενα της Λευκάδας μας.

Για το λόγο αυτό κλιμάκιο του Δ. Σ, με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Ευάγγελο Γιωργάκη, επισκέφτηκε τις αρχές του νησιού για να πληροφορηθεί τα τεκταινόμενα, να πληροφορήσει για τις δραστηριότητες και τους στόχους του Συλλόγου και να υπενθυμίσει ότι ένα μεγάλο κομμάτι τις Λευκάδας ζει στην Ηλιούπολη και τους γύρω Δήμους.

Έτσι την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 επισκέφτηκε τη Μητρόπολη της Λευκάδας και αμέσως μετά το βουλευτή του νησιού κ. Αθανάσιο Καββαδά.

Την επομένη (Τετάρτη 8 Αυγούστου) επισκέφτηκε τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χαλικιά, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέση και το δήμαρχο κ. Δρακονταειδή. Με όλους του φορείς είχ εγκάρδια συνομιλία και τους ευχαριστούμε πολύ.

Ο Σύλλογος μας από την ίδρυσή του έχει σημείο αναφοράς τη Λευκάδα και νοιάζεται για ότι συμβαίνει σ’ αυτήν. Οι δραστηριότητές του προάγουν τη λευκαδίτικη κουλτούρα και το ενδιαφέρον μας είναι πάντα εδώ. Για το λόγο αυτό την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιήσουμε θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στην Ι. Μ. Φανερωμένης Λευκάδας και σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε στο βράχο της Κυράς έτσι ώστε μετά τη Θεία Λειτουργία να ανταλλάξουμε και μια λευκαδίτικη καλημέρα.

Καλή συνέχεια και υγεία σε όλους.

Προηγουμενο αρθρο
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή
Επομενο αρθρο
Η Φύσις και οι Άνθρωποι στολίζουν τη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.