HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚαλό παράδεισο κυρία Ακριβούλα

Καλό παράδεισο κυρία Ακριβούλα

Έφυγε από τη ζωή η Ακριβούλα Σολαδάτου σε ηλικία 86 ετών. Η κυρία Ακριβούλα του αείμνηστου Γιάννη Σολαδάτου (Αμερικάνου) και του παραδοσιακού καφενείου της Κουζούντελης. Ο κύριος Γιάννης και η γυναίκα του η κυρία Ακριβούλα, οι ιδιοκτήτες του καφενείου ήταν αυτοί που με την παρουσία τους και την ποιότητα τους, έκαναν το χώρο ένα ξεχωριστό κομμάτι αυτής της πόλης.

Ποιος δεν την θυμάται; Η ψιλόλιγνη και διακριτική  φιγούρα της   ήταν γεμάτη ευγένεια. Η σομάδα, οι  υπέροχες τηγανιτές πατάτες που έφτιαχνε,  όμοιες τους δεν υπάρχουν πουθενά… Είμαστε τυχεροί όσοι περάσαμε τα  καλοκαίρια  μας, κυρίως, όταν μεγαλώναμε τα παιδιά μας, στου «Αμερικάνου» με την παρουσία της κυρίας Ακριβούλας και του συζύγου της και ό,τι αυτοί αντιπροσώπευαν.

 Καλό ταξίδι κυρία Ακριβούλα. Στο μυαλό μας συμβολίζεις  πάντα τη «καλή» Λευκάδα, της ποιότητας, του μέτρου, του σεβασμού και της αξιοσύνης.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Προηγουμενο αρθρο
Κακοκαιρία Ιανός: Βγήκαν για... σερφ στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Βαγγέλης Βεργίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.