HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚαλό ταξίδι φίλε μου, συνάδελφε και χωριανέ…

Καλό ταξίδι φίλε μου, συνάδελφε και χωριανέ…

Λίγα λόγια από καρδιάς, για σένα Ηλία, που σήμερα μας αφήνεις για το μακρινό ταξίδι, ένα ταξίδι που κανείς ποτέ δεν θέλησε ούτε κι εσύ. 

    Φίλος από παλιά, από τα μικρά μου χρόνια στο χωριό της μάνας μου, την Εγκλουβή, εκεί στο παλιό σχολειό του χωριού, εκεί που τα καλοκαίρια μαζευόμασταν κορίτσια κι αγόρια γι’ αυτό που επιθυμούσαμε περισσότερο το ανέμελο παιχνίδι, εκεί ξεκίνησε η φιλία μας ,που κράτησε μέχρι και σήμερα που φεύγεις .

   Και τα χρόνια πέρασαν, κι οι δρόμοι μας ξανασυναντήθηκαν, όταν και οι δυο μας εργαστήκαμε στο νοσοκομείο και πλέον εκτός από φίλοι είχαμε γίνει και συνάδελφοι. Κατόπιν, η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε να είμαι και φίλη με την σύζυγό σου, την Λισάβω, με την οποία ζήσατε όλα αυτά τα χρόνια τόσο αγαπημένοι!

   Για εμάς τους φίλους σου είσαι ο Ηλίας, ο ευχάριστος, ο καλόκαρδος με το υπέροχο χιούμορ, ο πάντα εξυπηρετικός, ο δοτικός και πάνω από όλα ο υπομονετικός , αφού όλα αυτά τα χρόνια υπέφερες το πρόβλημα υγείας που σε ταλαιπωρούσε αγόγγυστα.

   Φίλε μου Ηλία, απόψε ταξιδεύεις, για να συναντήσεις αγαπημένους μας φίλους κι είναι όλοι τους εκεί και σε περιμένουν με τις αγκαλιές τους ανοιχτές, η γλυκιά μας γαλανομάτα, η Ευτυχία, η υπέροχή μας Γεωργία που με τις μασκαράτες σας, αφήσατε εποχή, η Βίκυ μας με το γάργαρό της γέλιο και τα καλαμπούρια σας, έμειναν να αντηχούν εκεί στην ανατολική παραλία.

   Καλέ μου Ηλία, η παρουσία σου θα μας λείψει αλλά θα βρίσκεσαι για πάντα στις καρδιές μας
…μέχρι να ξανανταμώσουμε φίλε μου…

Παναγιώτα Παρίση Θειακού

Προηγουμενο αρθρο
Ηλίας Φραγκούλης: Έφυγε ο Εραστής της Εγκλουβής!
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα εορτασμού Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Ιράς 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.