HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚαλό ταξίδι όμορφη!

Καλό ταξίδι όμορφη!

Σήμερα, μέρα βροχερή, Ψυχοσάββατο μας άφησε για να ξεκινήσει το μακρινό της ταξίδι η υπέροχη Σπυριδούλα! Λίγα λόγια, λοιπόν από καρδιάς για σένα, γλυκιά και αγαπημένη φίλη και συναδέλφισσα.

Στα δυόμισι χρόνια της αρρώστιάς σου, έδωσες μια σκληρή μάχη, ήσουν γενναία, πάλεψες με όλη την δύναμη της ψυχής σου δεν πίστεψες ποτέ πως δεν θα νικήσεις, η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος σου και να, που ήρθε η ώρα να πούμε το αντίο κι είναι βαρύ και δύσκολο.

Αφήνεις μια υπέροχη οικογένεια, που ήταν πάντα δίπλα σου σε αυτό το μεγάλο αγώνα που σου έδωσε η ζωή.

Ο Βαγγέλης, ο Νίκος , ο Γιάννης, ο Αριστοτέλης, το Χριστινάκι, τα καμάρια σου, όπως πάντα έλεγες, κάθε φορά που μιλούσαμε όλα αυτά τα χρόνια και ο άνδρας σου ο Αργύρης που μαζί αγωνιστήκατε σε όλο τον κοινό σας βίο.

Η ευγένειά σου, η αγάπη για τους φίλους σου και τους συναδέλφους σου, το πλατύ σου χαμόγελο, η απλότητά σου, ήταν αυτά που σε χαρακτήριζαν, ήσουν εσύ Σπυριδούλα.


Εργάστηκες με ψυχή όλα αυτά τα χρόνια στο νοσοκομείο και έχαιρες της εκτίμησης όλων των συναδέλφων.

Τα λόγια είναι περιττά σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές αλλά η ανάγκη μου να σε αποχαιρετήσω μ’ αυτές τις αράδες μεγάλη, αφού δεν μπορώ, λόγω των δύσκολων συνθηκών, να είμαι κοντά σου τώρα που φεύγεις για το μεγάλο ταξίδι.

Ήσουν πολύ νέα για να μας αφήσεις τόσο σύντομα, η ζωή ήταν μπροστά σου και τα όνειρα δικά σου.

Καλή μου φίλη, καλή μου συναδέλφισσα, Σπυριδούλα μου η μνήμη σου θα είναι αιώνια κι εσύ για πάντα στις καρδιές μας!

Παναγιώτα Παρίση – Θειακού

Προηγουμενο αρθρο
Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Τα Πριγκηπονήσια Λευκάδας το βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.