HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚαρδιοχτύπησε τους θεατές η Δόξα

Καρδιοχτύπησε τους θεατές η Δόξα

Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε η Δόξα να επιβληθεί του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με σκορ 94-87 σήμερα (7/2) στο κλειστό γήπεδο Λευκάδας.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τη Δόξα και από το πρώτο λεπτό ο Ηρακλής πήρε πρωτοπορία στο σκορ. Οι παίχτες της τοπικής ομάδας ήταν ασυντόνιστοι. Με χαλαρή άμυνα και αργές επιστροφές έδωσαν το δικαίωμα στο Ηρακλή, να πετυχαίνει εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν κάπως για τη Δόξα, που εκμεταλλεύτηκε λάθη των παιχτών του Ηρακλή και αυξάνοντας το ποσοστό ευστοχίας στα μακρινά σουτ, κατάφερε στη λήξη του ημιχρόνου να προηγηθεί με βραχεία κεφαλή (42-41).

Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε όπως και το πρώτο, με τη Δόξα να είναι καλύτερη στην επίθεση παίρνοντας κατά διαστήματα διαφορές 6 πόντων, που οι παίχτες του Ηρακλή εξανέμιζαν αμέσως, μένοντας στο παιχνίδι για διεκδίκηση της νίκης. Η διαφορά των εφτά πόντων επιτεύχθηκε στο τελευταίο λεπτό με έξι συνεχόμενες βολές από τη Δόξα και ενώ στο σκορ ήταν 88-87.

Δεκάλεπτα: 20-27, 42-41, 71-68, 94-87.

Προηγουμενο αρθρο
Αποφάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου
Επομενο αρθρο
Παρουσίαση Λευκαδίτικου Πρωινού στην έκθεση HO.RE.CA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.