HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΚατάθεση Στεφάνων από τους μαθητές στην πόλη της Λευκάδας

Κατάθεση Στεφάνων από τους μαθητές στην πόλη της Λευκάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη  κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης της Λευκάδας από αντιπροσωπείες μαθητών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, της πόλης μας  για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου θα ολοκληρωθούν αύριο με την καθιερωμένη  δοξολογία στο ναό της Μητρόπολης, την επιμνημόσυνη δέηση και  την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Νομού.

Υ.Γ. Πολλά χρόνια φωτογραφίζουμε την κατάθεση στεφάνων των μαθητών. Ομολογούμε πως η σημερινή μέρα ήταν διαφορετική και συγκλονιστική. Μας εντυπωσίασε η παρουσία των μαθητών και των καθηγητών φορώντας όλοι μάσκες. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά ανάμεσα σε τόσους πολλούς  μασκοφόρους.  Ήταν μια πρωτόγνωρη εικόνα από αυτές που χαράσσονται στη μνήμη. Οι μαθητές ως ώριμοι πολίτες έδωσαν  ένα καλό μάθημα σε όλους. Μπράβο τους.

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: 715 νέα κρούσματα- 7 νέοι θάνατοι- 95 διασωληνωμένοι
Επομενο αρθρο
Λευκάδα: Έκλεψαν ηλικιωμένη αλλά συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.